enbg

Софи Маринова атакува „Евровизия” без Слави

10.2.2012 | коментара

9 февруари 2012 г.

Софи Маринова представи песента си „Любов без граници” в „Шоуто на Слави”. „Любов без граници” е сред основните претенденти за българска песен на конкурса „Евровизия”. Музикалното произведение е по музика на Ясен Козев и Крум Георгиев, а текстът е на Дони Василева, обясни Софи Маринова. В песента, известна и като Love Unlimited, ромската певица пее на няколко езика „обичам те”. Самата тя определи песента като „текеро, яха биби – всичко!” „Без мен дано да ти потръгне, като пееш с мен те спират”, обърна се към Софи Маринова водещият Слави Трифонов. Слави и Софи два пъти участваха в българската „Евровизия” с дуетите „Единствени” и „Любовта е отрова”, но поради различни причини не успяха да спечелят конкурса на местно ниво. Слави предложи на Софи Маринова, заедно с Евгени Димитров – Маестрото, Георги Милчев – Годжи, Цветан Недялков и Венелин Венков този път да участват като балет към песента „Любов без граници”.

Ромската певица сподели, че на финала на 29 февруари ще е сама на сцената, но ще има светлинно шоу. Георги Милчев – Годжи веднага демонстрира креативно мислене – Софи да вземе Слави като осветител.

Певицата видя конкуренция само в лицето на Деси Слава: „И на другите деца нека им пожелая успех, но между Деси Слава и мен е борбата, разбираш ли? Представяш ли си някой друг да спечели, аз и Деси Слава да отпаднем?” – обърна се към Слави Трифонов Софи Маринова. Водещият от своя страна пожела успех на певицата: „Ти си ни слабост и най-много те подкрепяме.”

В личен план Софи Маринова призна, че й е скучно: „Вече втора година съм сама, нямам си приятелче.” Затова пък певицата заяви, че има много желание за работа и готви нов албум. „Казала съм на Евгени да ни направи една песен – на мен и на теб, защото хората вече искат да направим дует с теб”, завърши накрая Софи Маринова.