enbg

Танцувай с мен – 1

2.2.2007 | коментара

 Метин Енимехмедов

На 2 февруари 2007 г. Метин Енимехмедов спечели червеното Ferrari 360 Modena от конкурса „Танцувай с мен”. След три месеца на почти непосилни изпитания Метин се окичи с победата.

12 финалисти, избрани между 120 допуснати до телевизионен кастинг от 3114 заявили участие, се бориха самоотвержено. Те учиха и представиха различни видове танци, като се започне от народни, латино, рок, стандартни танци, ориенталски и се свърши с волната програма във вечерта на големия финал.

На последното представяне финалистите изпълниха танци по свое желание, хореография, която сами са подготвили и партньори в танците, които сами са си избрали. Една от атракциите беше семейството на Евгени Генчев, което излезе и танцува с него. Накрая журито даде 10 максимални оценки. С по-ниски оценки бяха само Йоана Парашкевова и Алина Милушева. Решаващ накрая се оказа гласът на зрителите. Със своите 35.820 % зрителски вот той стана безапелационен победител.

Освен червеното ферари за победителя, награда имаше и за втория – Кирил Димитров, който получи поощрителна награда – уикенд за двама в Банско с личен шофьор и Bentley Continental – една от най-луксозните лимузини в света. Алина Милушева пък става рекламно лице на Show Room А2. От страна на Лев Инс бе направено предложение на Евгени Генчев за работа.

Слави имаше изненада за всички финалисти в Танцувай с мен – 1 – за тях бе създадена песента „Танцувай с мен“, в заснемането на чийто клип те взеха участие и освен това участваха в Турне 2007 на Слави и Ку-ку бенд.

Дванайсетте финалисти, стигнали до финала са: Живко Драгостинов, Алина Милушева, Павлина Петрова, Йоана Парашкевова, Кирил Димитров, Евгени Генчев, Мариела Станчева, Цветомир Цветков, Моника Бабикер, Лилия Иванова, Самоел Ованесян и Метин Енимехмедов.