enbg

Разсмей Слави, 16 ноември 2012 г.

16.11.2012 | коментара

Вижте осмото издание на „Разсмей Слави“, в което участие взеха Владислав Димитров и Павла Павлова, Владимир Димитров, Андрю Дюлгерян и Захари Янакиев.

Най-младата двойка, явила се досега в „Разсмей Слави“, се класира за големия финал. 23-годишният Захари Янакиев от Елхово също ще се бори за голямата награда – чисто нов автомобил пикап, с подарък – агне. Тези нови финалисти бяха определени в поредното издание на проекта, в което Слави Трифонов раздаде общо 4500 лева.

9-годишният Владислав Димитров и 8-годишната Павла Павлова, приятели и членове на обща артистична група, успяха на два пъти да разсмеят Слави и да се класират за финала. Малките представители на град Радомир спечелиха първите 500 лева с майсторско превъплъщение в образите на популярните Вуте и Пена. Началото на втория им номер влезе в рубриката „В предния епизод видяхте“, защото Владислав и Павла повториха част от своя първи номер. Още тук Слави беше на път да се разсмее, но го направи на историята за „една маймуна, която си топи главо у уиски в една сръбска кръчма.“

Втори се представи треньорът по футбол Владимир Димитров. Той се оказа баща на малкия Владислав от Радомир и с разкриването на този факт Слави Трифонов бе провокиран да зададе логичния въпрос: „Жена ти следващият участник ли е?“ Владимир положи доста усилия да разсмее Слави с имитации на животни и успя, но тъй като бе изчерпал повечето от номерата си, предвидени за втори кръг, Владо разумно реши да не рискува спечелените 500 лева и прекрати участието си в надпреварата.

Следващият участник Андрю Дюлгерян се представи със забавна загадка. Слави Трифонов и зрителите в студиото не предполагаха, че намислянето на едно произволно число може да ги доведе до „жълти елени в Дания.“ „По-скоро ме изненада, отколкото да ме разсмееш“, даде оценката си за номера на Андрю Слави Трифонов.

23-годишният Захари Янакиев от Елхово първо изненада с визия – той се появи в студиото облечен в народна носия, с гайда и с цветна пънк-перука. В първи кръг Захари, освен че изсвири „Smoke on the Water“ на гайда, показа, че може да извлече музика от инструмента, дори когато той е на главата му. Във втори кръг участникът разсмя Слави, след като потопи ручилото на гайдата в сок от кайсии и продължи да свири. Така още един музикант си спечели място на големия финал.

„Разсмей Слави“ продължава в петък, 23 ноември, само в „Шоуто на Слави“!