enbg

Ирина и Цвета отпаднаха на елиминациите след шеста задача

11.4.2013 | коментара

Третата двойка, която отпадна от „Магаданс Предизвикателството“, беше тази на Ирина и Цвета. Това се случи след изпълнението на шестата задача – „Първичен инстинкт“, в която състезателните двойки представиха еротични танци.

Според регламента, последните три двойки в класирането изпълниха отново своите танци. Това бяха: Илиана и Аладин, Ирина и Цвета и Камелия и Али. Те трябваше да разчитат на оценяването от зрителите, за да се спасят от отпадане. Щастливата участ бе за двойката Камелия и Али, които получиха оценка 5,08, както и за Илиана и Аладин, оценени с 4,45, а Ирина и Цвета – с тяхната оценка от 3,92, трябваше да напуснат „Магаданс Предизвикателството“.

Останалите осем двойки ще представят танците от новата задача – „Бал на аристокрацията“. Изпълнението на тази задача гледайте на 18 април, четвъртък, от 21.00 часа! След изпълнението на всички танци ще може да поставите своите оценки на специален интернет адрес. Същата вечер от 22:30 часа на живо започват елиминациите след задачата „Бал на аристокрацията“!

Цялото предаване от 11 април 2013 г. (от 21 часа).