enbg

„Магаданс Предизвикателството“, елиминации след шеста задача

11.4.2013 | коментара

Трета поредна двойка отпадна от надпреварата в „Магаданс Предизвикателството“ на елиминациите на живо тази сряда, след изпълнение на шестата задача „Първичен инстинкт“. На елиминиране отидоха трите двойки, поставени в дъното на таблицата, където класирането бе определено поравно от оценките на журито и на публиката.

(Оценки по колони: жури, зрители, средна оценка.)

Класиране - шеста задача

Двойките, които танцуваха отново, бяха: Илиана и Аладин, Ирина и Цвета и Камелия и Али. Те трябваше да разчитат само на оценяването от зрителите, за да се спасят от отпадане. След края на зрителското оценяване, в надпреварата останаха двойките: Камелия и Али, които получиха оценка 5,08, както и Илиана и Аладин, оценени с 4,45, а Ирина и Цвета – с тяхната оценка от 3,92, трябваше да напуснат „Магаданс Предизвикателството“.

Останалите осем двойки ще представят танците от новата задача – „Бал на аристокрацията“. Изпълнението на тази задача гледайте на 18 април, четвъртък, от 21.00 часа! След изпълнението на всички танци ще може да поставите своите оценки на специален интернет адрес. Същата вечер от 22:30 часа на живо започват елиминациите след задачата „Бал на аристокрацията“!