enbg

11 декември 2013 г., East Coast Cash Crew

6.12.2013 | коментара

Идеята East Coast се ражда и започва да се реализира през 2008 година в Слънчев бряг. 4 години по-късно, през декември 2012 година, е факт студио East Coast Record. Продуцент на компанията е Георги Нищелков (El Patrone). През май 2013 г., се събира групата East Coast Cash Crew. Участници в нея са: Диан Каличин (Каската), Никола Нанев (Гаржока) и Георги Нищелков (El Patrone). Бандата представлява България – Бургас Black Baudana Eaug.

Първата песен на Е.С.С.С. „Да си знаят” излиза през 2013 година. Тя е продуцирана от East Coast Record и мастерирана от Николай Николов (Х). Песента идва с гръм и трясък и бързо набира скорост в интернет пространството и различни места в страната.
Втората песен, с която Е.С.С.С. категорично заявяват, своята сериозна позиция в музиката е „Ставай и са махай”. Последвана от огромен успех в цялата страна „Ставай и са махай” е подкрепена и от агитката на Нафтекс – Бургас.

East Coast Record се радва и на нови попълнения и вече е факт East Coast Т Cash Crew Young Champions Е.С.С.С.У.С. Участници в тази група са: Георги Катранджиев (Агея), Петър (Рере), Тодор Нанев (Lil Garjok).

Е.С.С.С. са забелязани от изявени хип-хоп изпълнители и не закъснява и първият съвместен проект с Димчо, Явката Дългия и Екса. Песента се казва „Няма такава песен”. Това е парчето, в което East Coast, Варна, Слънчев бряг и Бургас се събират в едно. Е.С.С.С. в момента работят над проект за албум с 16 песни, с бонус DVD с клиповете на групата и неизлъчвани кадри от заснемането им.

Групата:
Никола Нанев (Garjoka) е познат на феновете на тази музика с песни като „Шанаджии”, „Лятото горещо”, „Рап и салата” и др.
Диан Каличин (Каската) създава песен, която също буди голям интерес – „Къде е Минди?”
Продуцентът на East Coast Record Георги Нищелков (El Patrone), също прави песен, която е режисирана и мастерирана от Х-са.

Цялото предаване от 11 декември 2013 г.