enbg

Шоуто на Слави, 15 септември 2017 г.

15.9.2017 | коментара

На 15 септември 2017 г. Слави Трифонов се завърна на екран след дълго отсъствие, заради операция на крака. Това първо предаване беше без публика, а негови събеседници бяха сценаристите и музикантите от „Ку-ку бенд“.

Слави обяви, че вече има профили във фейсбук и туитър, изписвани: Слави Т. Трифонов. Интернет е изцяло свободно пространство, а общуването там е по-лесно, каза Слави. Там по-рано през деня той публикува писмо, за което каза, че е провокирано и от изтеклия предишния ден срок, в който НС трябваше да се произнесе дали приема решенията от референдума. „Аз смятам, че несправедливостта за приемането от политическата класа за този референдум е огромна“, каза Слави и после добави: „Тази несправедливост, това че не се съобразиха с мнението на толкова много хора, които се явяват суверен… Според мен би следвало да бъде морален избор и аз имам морален избор. … Според мен трябва да се борим срещу несправедливостта. … Мисля че така едно общество ще възпитава децата си и членовете си в морален избор“.

Водещият коментира публикациите за делата с „Господари на ефира“. Той каза, че всъщност делата са 4, като той е спечелил едното, едно е спечелено от „Господарите“ и има още две, по които още няма решение. Слави каза, че делата не са за пари, а за да се възпитава среда. По думите му шоуто е забавно предаване и ако има гаф, ние също можем да го използваме. „Не държа да си плащат, поне да питат“, каза още Слави.

Слави и Евгени Димитров коментираха, че концерт-спектакълът „Има такъв народ“ съвсем скоро ще бъде готов за излъчване и е с продължителност 2 ч. и 15 минути, а в предаването бе излъчено изпълнението „Хайдути“. Слави обясни, че има голям интерес от сънародниците ни в чужбина и затова се обмисля концертът да бъде представен на сцена в Лондон и Чикаго.