enbg

Филип Киркоров започва лятното си турне „Просто подари”

29.6.2010 | коментара

28 юни 2010 г.

Звездата на руската поп музика Филип Кирковор гостува в шоуто, ден преди началото на лятното си турне в България „Просто подари”.

Киркоров ще изнесе у нас четири големи концерти, като обеща шоу-спектаклите да са запомнящи се. Самият той призна, че е в изключително приповдигнато настроение и много му се пее.

35-членният екип на най-популярната поп звезда в Русия е подбран изключително професионално и е съставен от лични гримьори, фризьори, озвучители, осветители, масажисти, пиротехници, оркестър, беквокалисти и собствен балет. Сред 12-те танцьори, съпровождащи Филип Киркоров по всички световни сцени, са включени част от примите на руския балет „Тодес“.

Първият от грандиозните концерти е на 29 юни в София. На 1 юли шоуто гостува в Пловдив, на 4 юли – във Варна и на 7 юли – в Бургас.

В хода на разговора, коментирайки популяризирането на български песни от Филип Киркоров, Слави предложи на своя гост да си избере една от неговите песни, която е негова авторска, и да я изпълнява където и когато пожелае, като той няма да му иска нищо в замяна. От своя страна Филип Киркоров обеща да напише песен и да я подари на някой български изпълнител, който да се яви с нея на Евровизия. „Аз съм готов да продуцирам българското участие в „Евровизия“ догодина, както направих това за Ани Лорак и Дима Билан. Това бяха песни, класирани в тройката“, допълни Киркоров.