enbg

Трио БИК се радват на успеха си, но не мислят за нов хит след „Палатка“

8.9.2010 | коментара

7 септември 2010 г.

Трио „БИК“ гостува в шоуто със своя хит „Палатка“. Борис Дали, Илиян и Константин – абревиатурата от трите имена дава и името на триото.

Коцето даде обяснение как е бил създаден ансамбълът на тримата – „Илиян се обади и вика – дай да направим някоя олигофрения. Викам – аз съм „за“ – цял живот правя такива неща, някой път имам и по-сериозни изпълнения – някой път дуети, някой път и по-тъжни балади.“ После всъщност стана ясно, че първо Илиян и Борис искали да правят дует, но впоследствие така се развили нещата, че се стигнало до триото.

На въпроса дали ще правят друга песен след този страхотен успех, за който сами скромно признават, говорителят на тритото – Коцето, заяви, че това е много логично, но те не обичат логичните неща и мислят да не правят нищо. Илиян добави, че ще изкарат 5-6 години с „палатката“. В момента интересът е такъв, че след като на тяхно участие в Пловдив се наложило да върнат 200 души, накрая организаторите им се примолили само да излязат на сцената, няма нужда да пеят.

При гостуването на триото в шоуто направи впечатление, че Коцето е облечен доста по-различно. Оказа се, че има причина за това – същата вечер предстоеше неговото ергенско парти. „То ми е като участие“, каза Коцето, а Слави добави, че така хем някой лев ще изкара.

После бъдещият младоженец обясни, че под ергенско парти разбира „да се заключим с тия двамата и с други олигофрени, в задушевна обстановка“. Самият той не знае какво се прави на ергенско парти, защото му е за пръв път. Предположението му беше, че ще му правят изненади и намекна на Борис и Илиян да не минат по тънката линия. От дочутото Коцето коментира: „Щели да ме връзват, някакви голи жени, … аз много се притеснявам от такива неща“.

С малко по-сериозен тон Коцето обясни, че се жени след седмица, защото „съм влюбен, имам си хубава жена“. Сватбата ще бъде в Пловдив, по думите на младоженеца, защото и двамата са софиянци. В края на разговора се стигна до покана към Слави за сватбата, не стана ясно само кога и къде да му я занесе Коцето.