enbg

Тодор Гаджалов: Дойдох да се забавлявам… и то взе, че се получи

20.10.2011 | коментара

19 октомври 2011 г.

Финалистът в „Гласът на България“ Тодор Гаджалов и неговият треньор Миро бяха специални гости на „Шоуто на Слави“ в седмицата преди големия финал на музикалното състезание. „Мисля, че „Гласът на България“ е най-хубавото нещо, което се е случвало от много време“, сподели Миро. Според него форматът ще свърши много добра работа на млади и талантливи хора, какъвто е Тодор Гаджалов, и ще ги изкара на един добър пазар. „За първи път Universal ще направят албум на български артист, който ще излезе извън територията на нашата държава. Нещо, което не ми се е случвало на мен, но ще се случи на някой от „Гласът на България“, допълни той.

Тодор сподели пред Слави и зрителите, че е на 20 години и сърцето му вече е заето. Певецът учи в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“, но притеснен от Слави не можа да отговори с колко диеза е сол диез минор. Това породи музикално-теоретичен спор между музикантите от Ку-ку бенд и водещия, който обаче така и не показа кой разбира повече от диези и бемоли. „Това е много сложна материя. Но тя няма значение – важното е човек да може да пее, а Тодор Гаджалов може“, заключи Слави.

На въпроса с какво чувство е дошъл в „Гласът на България“ Тодор отговори така: „Дойдох да се забавлявам и ако се получи нещо щях да съм много щастлив. И то взе, че се получи“. Специално за „Шоуто на Слави“ финалистът изпълни парчето на Mike & The Mechanics – “Over My Shoulder”. Слави обаче го провокира да изпее и друга песен – „Ain’t no sunshine” и Тодор прие предизвикателството. На свой ред Слави не му остана длъжен и запя същата песен, заявявайки, че може по-добре да я изпее. След изпълнението на водещия Миро беше убеден, че Слави е трябвало да бъде участник в неговия отбор. Двамата решиха, че „Ain’t no sunshine” трябва да се пее на български и набързо съчиниха и текста й:

„Няма слънце веч за мен. Аз знам, аз знам, аз знам…
Само мрак, когато ти си отиде – и няма аз какво да ям“

На въпрос към Миро дали съжалява за някой от отпадналите участници в „Гласът на България“, треньорът каза: „Не. Има очевидни неща. Преди малко гледах Тодор как пее и знаеш ли какво си мислех? Много рядко ми се е случвало през живота да видя човек, в който съм сигурен, че е роден да бъде на сцена. Гледах Тодор и си мисля, че един ден ще го гледам на много други места“

Тодор Гаджалов призова зрителите да гласуват на финала на „Гласът на България:: „Искам да кажа на хората да гласуват за техния фаворит. Ако аз съм този фаворит – да гласуват за мен“

От 18 до 21 октомври гледайте седмицата, посветена на „Гласът на България“ само в „Шоуто на Слави“, където ще гостуват всички треньори и техните финалисти.