enbg

Сизар Милан, 19 март 2014 г.

19.3.2014 | коментара

Тагове:

„Говорещият с кучета“ Сизар Милан даде специално интервю за „Шоуто на Слави“ чрез интернет връзка – на живо от Лос Анджелис. Световноизвестният водещ, популярен с въздействието си върху кучетата, разказа, че огромната слава и популярност за него са били изненадващи – „завърших училище, не мисля че бях достатъчно умен, за мен това е изненада и аз я приветствам.“

„Исках да бъда най-добрият треньор на кучета в целия свят. Не мислех, че ще е възможно да бъда толкова обичан по света“ – каза Сизар Милан и допълни – „Кучетата са единственото нещо, което знам. С кучетата нещата са по-лесни – не се притесняваме за политически и религиозни възгледи. Просто се грижим за кучето.“

Сизар Милан обясни какъв е начинът да се въздейства на кучетата: „Аз не преговарям с кучетата, а давам много ясни наставления, изобщо не се колебая.“ Според Милан за разлика от повечето хора, които не изграждат здравословни навици, кучетата обичат здравословните навици.

В момента Милан живее в Лос Анджелис и се чувства щастлив, грижейки се за децата си: „Трябва да отидеш нагоре и после надолу. Да се научиш за живота. Защото аз съм баща и искам да науча децата си как да се справят с живота. Затова аз трябва да бъда мъдър човек. Следващото поколение е много важно. Моят дядо ме научи това, което знам. За него беше важно аз да не работя против майката природа“, разказа световноизвестният водещ.

„Говорещият с кучета“ издаде и подробности за новото си шоу – в него не собствениците на кучето ще го канят за да им помогне, а съседите, които са изморени от поведението на въпросното куче.

На финала на разговора Слави обеща на Сизар да му изпрати в Лос Анджелис куче от българската порода Каракачанска овчарка.

Цялото предаване от 19 март 2014 г.