enbg

Румънските изпълнители DJ Sava и Andrea D на гости на Слави

21.9.2011 | коментара

Тагове: ,

20 септември 2011 г.

„В Румъния и във всички страни, всички деца искат да бъдат диджеи, заради това, че около тях винаги има хубави жени“, каза DJ Sava на Слави, при гостуването си в шоуто заедно с красивата изпълнителка Andrea D. Двамата представиха за зрителите песента I like (the Trumpet).

Що се отнася до тромпета, герой на песента, Слави извести, че му е известен и покани Гъмзата да заповяда на сцената. Музикантът с лекота поде мелодията на I like (the Trumpet), че даже и я украси с нашенски мотиви. Изявата на видинлията не спря дотук, защото Слави го подкани да говори на гостите на родния им румънски език. „Казах им, че си хубав“, обясни Гъмзата, а Слави възропта, че това е очевидно, нека им каже, че е и умен. „Това е трудно, не го знам на румънски“, оправда се тромпетистът.

Слави призна на госта си, че като малък искал да стане пианист, страхотни пианистки имало, впоследствие разбрал, че е трябвало да стане диджей, но било късно. По думите на Слави, и той може да ги прави „тия работи“ като диджеите и директно попита госта си – диджей дали приема ученици.

Във връзка с работата с хубави момичета, DJ Sava призна, че е влюбен в много момичета, но в тези, с които работи, не се влюбва, тъй като не е професионално. Водещият бе на мнение, че това не е професионално, „ама любовта не пита“. След това той побърза да увери Andrea D, че двамата с нея нямат нищо общо професионално. На директния въпрос дали си има приятел, тя не пожела да отговори категорично, защото предпочита да не разкрива личния си живот. Слави не се отказа и реши да бъде още по-прям: „Какво е любовта, Андреа? Идват ти гости, влиза хубаво момиче. Идва любовта, шибва те с един боздуган във глъвъта и ти вече си влюбен.“ – „Е, тогава ще остана без приятел“, примири се и Андреа, а водещият за пръв път не се подразни на скандираното от екипа „Сгодихме се!“

Вече по въпроса с професионалната реализация, Слави прояви любопитство защо румънските изпълнители пробиват по света, докато ние не можем, а все пак една граница ни дели. В отговор DJ Sava изтъкна два мотива: „Първата причина е, че нямате озон като нашия, който да скъса бариерата и вторият – че всички артисти от България пеят само на български, а с него не може да излезеш зад граница.“

Щом изпрати гостите си, водещият потърси сметка на „Ку-ку бенд“ за това, че го иронизират пред красивите му гостенки, на които се предлага. Той изтъкна дори своето предимство да се иронизира – нещо, което жените харесват. Годжи обаче имаше конкретен съвет: „Не бива така направо.“ – на което Слави се оправда, че му било трудно, защото „ DJ Sava знаеш ли как ме гледаше?“ След една многозначителна въздишка, Слави се хвана за думите на Андреа, която по време на разговора призна, че вече няколко пъти е била в България на ваканция. „Идвала е на ваканция, пак ще дойде“, успокои се сам Слави.