enbg

„Мастило“ с албум The Best

23.2.2012 | коментара

В ръцете на Слави Трифонов попадна най-новият албум на група „Мастило“ – „В ръцете ти е най-добре“. Виктория Терзийска – Вики и Десислав Данчев – Десо представиха в шоуто албума, събрал най-добрите песни на „Мастило“ през годините. Зрителите имаха възможността да чуят и една от тези песни – „Непростимо“.

Вики и Десо споделиха, че са единствените постоянни членове на групата. Певицата пишела текстовете на песните, а китаристът – музиката. После работили с различни свои приятели музиканти. Слави Трифонов заподозря и нещо повече от професионални взаимоотношения между двамата. Според водещия не можело да има само приятелство между мъж и жена, защото първо вървели хормоните, а после мислите. „Десо е тайно влюбен в теб и не смее да ти го каже от много време насам“, обърна се към Вики Слави Трифонов. „И професионално е хубаво да се вземете“, продължи водещият. „Като дует „Ритон“? Айде, няма нужда!“, опонира му от своя страна Вики. В крайна сметка се оказа, че Десо си има гадже, което той дори поздрави в ефир за рождения й ден.

Особено настроение създаде една закачка на Вики. Тя сподели пред Слави, че мъжки полов член с една буква било „ъ“. Това веднага донесе след себе си куп шеги от страна на Ку-ку бенд. Георги Милчев – Годжи попита реторично: „Това да не сте го измислили за наш’то момче?“ Слави Трифонов пък се закани, че някои хора ще останат без заплати за този месец.