enbg

Краси Аврамов пише нова песен за „Евровизия“

22.9.2010 | коментара

21 септември 2010 г.

Краси Аврамов, човекът-глас, който представи България на Евровизия 2009, гостува на Хората на Слави. Въпреки, че неговата песен Illusion не се радваше на добри отзиви, а шеги не са липсвали и в шоуто, той прие да бъде първи гост на петимата от Хората на Слави.

Пиша книга в момента, призна Краси Аврамов, и уточни, че тя ще бъде „като крими, като екшън и обяснява кой стои зад всичко“. Под всичко Краси има предвид да разкрие хората, които са направили така, че той да изглежда смешен. Не пожела обаче да разкрие никакви подробности, вместо това каза само: „очаквайте“.

Попитан какво мисли за изказването на Филип Киркоров, който преди два месеца беше в у нас, и заяви желание да подари песен на България за Евровизия, тъй като тук, според него, няма ресурс да се направи хубава песен, Краси Аврамов коментира, че „материалът го има, въпросът е, че възможността да се покаже, я няма. Защото всеки драпа, всеки иска нещо.“ По думите му, независимо кой отива, трябва да бъде подкрепян. „За мен е важно да отидеш щастлив и да се представиш добре, защото ти не представяш себе си, ти представяш България.“ – коментира изпълнителят.

„Аз разбрах какво се плаща за Евровизия, да си на първите места. – каза Краси Аврамов – Всичко е политика. Единствено възможно да минеш на предна позиция е когато попаднеш в невероятна група – с Гърция, Турция, Испания, съседките наоколо – само те могат да гласуват за нас, друг никой друг.“

В разговора стана ясно, че Краси Аврамов подготвя турне в Русия, както и няколко концерта за Румъния. Освен това изпълнителят в момента пише песен за Евровизия и се надява тя да бъде одобрена от комисията.