enbg

Забавлявайте се на живо с шоуто от нова ера „Гласът на България”

20.6.2011 | коментара

Искате ли да бъдете част от шоуто? Искате ли да се забавлявате както никога? Искате ли незабравимо лято?

Тогава се запишете за участие в публиката на „Гласът на България” и станете част от едно неповторимо шоу, каквото не сте виждали!
Едно шоу, което ще завладее България!

„Гласът на България” идва, за да покаже, че когато някой е талантлив, заслужава да спечели.
Едно шоу от нова ера ще се завърти в ефира на България в топлите месеци, за да нажежи допълнително страстите, за да наелектризира ефира и даде нови емоции, за които няма възрастови граници.

За да заявите желанието си да бъдете част от публиката на „Гласът на България”,
обадете се на тел.: 02/915 67 50.

„Гласът на България” ще търси най-талантливия певец в ефира на bTV. До участие ще бъдат допуснати само добри изпълнители, като гласът на кандидатите е единственият критерий, по който те ще бъдат оценявани първоначално. За първи път в историята на музикалните телевизионни формати у нас това ще стане чрез кастинг „на сляпо”, като външният вид и поведението на кандидатите ще останат скрити за треньорите в първия етап от прослушванията.

Четиримата ментори – треньори ще бъдат представители на различни музикални жанрове. Това ще са много добри певци, ползващи се с много добро име.

Зрителите на bTV ще станат свидетели на изключително позитивно и професионално състезание между истински певчески таланти. Само качествени изпълнения ще бъдат допуснати до телевизионния кастинг на „Гласът на България”, като кандидатите с фалшиви, комични, нелепи или търсещи краткосрочна слава изпълнения няма да бъдат излъчени в ефира на bTV.

The Voice Of… е най-новият формат на Talpa Media, основана от световноизвестния продуцент Джон де Мол. Първото издание на шоуто в Холандия през 2010-2011 г, постига огромен успех, като увеличава почти тройно пазарния дял на телевизия RTL4 до 46,6%. Форматът предизвиква фурор и в САЩ, където върви в момента, като NBC изпреварва всички свои конкуренти през април. Тази година шоуто ще се излъчи в още 6 държави, а догодина в още 8.