enbg

Елин и Весела Топузакови, 9 октомври 2013 г.

9.10.2013 | коментара

Елин и Весела Топузакови гостуваха в „Шоуто на Слави“. Това се случи часове след като бившият национал беше обявен от собственика на „Левски“ Тодор Батков като един от триото треньори, което ще води отбора до края на полусезона.

Назначението на Топузаков дойде след скандала с Ивайло Петев, който беше съблечен и унизен от привърженици на отбора на пресконференцията за представянето му. Бившия капитан на „Левски“ коментира случилото се така: „Лошото е, че по всички медии в западноевропейските страни го отразиха, така че – най-малкото, това удря по имиджа на Левски като клуб, като традиции, като институция. Но в крайна сметка – случило се е и няма как да го върнем да го поправим.“ Според Топузаков и феновете, и ръководството също не могат да излязат с едно общо мнение за случилото се.

„В Левски явно сме обречени да бъдем във всяко нещо първи. Първи влязохме в Шампионска лига, първи направихме такъв скандал, дано да сме първи и на края на сезона. Аз лично вярвам в това и мисля, че и футболистите вярват“ – оптимистично заяви Топузаков. Той е човекът, който заедно с Антони Здравков и Мариан Христов трябва да изправи „Левски“ на крака след скандалите в клуба. През последните два дни той е водил тренировките на отбора и смята, че на професионални футболисти като тези в „Левски“ не би трябвало да се отразяват събитията около клуба напоследък.

„Надявам се дълго време да водя тренировките с моя екип. Аз съм колективен играч – и като футболист, и като треньор. За мен е най-важно в екипа да има разбирателство и идеите да се предават на момчетата в отбора“, каза още Топузаков и допълни: „Дали ще стане добър треньор от мен е съвсем друг въпрос, но аз искам да опитам и мисля, че мога да се справя. С това съм се занимавал цял живот.“

Съпругата на Елин Топузаков Весела сподели, че в личен план семейството се чувства чудесно и разкри, че е бременна в 5-ия месец. Тя запази в тайна какъв ще е полът на наследника на Топузакови, но подхвърли, че е „това което най-много исках“. Весела Топузакова направи и едно признание към Слави, което звучеше така: „Много често съм се шегувала със законния ми съпруг, че като по-мъничка исках да се омъжа за теб. Обаче, ей ме на – взех Елин Топузаков.“

Цялото предаване от 9 октомври 2013 г.