enbg

Елен Колева се хвърля в приключението Lord of the Chefs

23.2.2011 | коментара

Тагове:

22 февруари 2011 г.

Водещата на Lord of the Chefs Елен Колева беше на гости в шоуто. Младата актриса разказа, че се отзовала на поканата да участва в кастинга за водещ, като признава, че й било забавно, да се справя с различни задачи. Самата Елен досега не е била водеща но вижда нещата така:
„Един водещ не трябва да играе, той трябва да е непринуден, естествен, да има бърза реакция и да бъде харизматичен. Аз трябва да бъда себе си. Не знам дали актьорският опит ми помага, той не е много голям, но го има. Била съм много пъти пред камера и това ми помага.“

Елен споделя, че да бъде водеща на кулинарната надпревара за нея ще бъде същевременно предизвикателство и приключение, в което не е важна крайната цел, а самият процес.

За кастинга са изявили желание за участие 10 000 души, разказа Елен. По думите й, тези хора не просто готвят, а изразяват себе си по този начин.

От Lord of the Chefs зрителите да очакват много разнообразие, емоции от всякакъв вид, дори сълзи, амбиция и много вкусни неща, презентира водещата. Тя призна, че е малко притеснена за фигурата си, защото обича да похапва неща, „които се лепят“, но после коментира по-великодушно, че храната все пак е удоволствие.

По въпроса защо мъжете се славят като по-добрите готвачи, Елен Колева анализира фактите от гледна точка на това, че за жената е задължение да готви за семейството, докато за мъжа това е лукс и удоволствие, което не носи бремето на задължение.