enbg

Еделвайс разкри тайни от кухнята на порно филмите

30.9.2010 | коментара

29 септември 2010 г.

Тази вечер гости на Хората на Слави бяха порноактрисата Еделвайс и нейният съпруг и мениджър Алекс Ломски, чиято професия е фотограф.

Любопитно за Петимата беше да разберат, че всеки порно филм си има сценарий и сценаристи и ако те са сценаристи на такъв филм, биха присъствали на снимачната площадка. Голям интерес сред тях предизвика и новината, че ако не сценаристи, то при подобни снимки, могат да поемат ролята и на човека, чиято работа е pussy light.

На снимките на порно филм присъстват поне 30 души екип, обясни Еделвайс. Тя призна обаче, че това не я притеснява – първо, защото явно й се отдава и второ, защото всички са професионалисти и се държат сериозно, пази се тишина, а единственият, който може да се обажда, е режисьорът.

Запитана от петимата наистина ли размерът няма значение, гостенката отговори твърдо – „да, размерът няма значение, стига да е голям“. Еделвайс беше така добра да отговори на въпроси на почитатели:

Въпрос от Антон Младенов:
Скъпа Еделвайс, гаджето ми отказва да прави френска любов с мен, как да я навия?Еделвайс:
Аз мисля, че най-добре ще е да я заведеш във Франция, там каквато и да я правиш, все ще е френска.

Въпрос от Владо Жигучев:
Спал съм с над хиляда жени. Това добре ли е?Еделвайс:
Ако само си спал, никак не е добре!

Въпрос от Дидо_86:
Еделвайс, къде в интернет мога да намеря твои голи снимки.

Еделвайс:
Дидо, по-трудно ще намериш облечени?

Въпрос от Райко от Айтос:
Как да накарам жена ми да гледа порно заедно с мен?

Еделвайс:
Скъпи Райко, като за начало, бих обърнала нейното внимание на тапетите, на килима, на обзавеждането в сцената. Така може да я задържиш повече пред екрана.

Въпрос от Милена:
От няколко месеца мъжът ми ме навива да направим тройка с моята най-добрата приятелка. Какво да направя?

Еделвайс:
Милена, казвам ти като жена на жена. Първо му предложи да направите тройка с неговия приятел и после ако мине добре, тогава ще говорите.

На въпрос към съпруга на Еделвайс как се чувства, тази история не е ли малко шантава, той отговори, че няма проблем и всичко това му действа възбуждащо.

За финал Еделвайс показа нагледно на Хората на Слави как за участие в порно филм се прави нещо като кастинг, което в Италия се нарича „провино“. За целта петимата смелчаци бяха подредени в редица, а тя танцува пред тях. По свой начин Еделвайс преценяваше „кандидатите“ – нещо, което ще остане забулено в тайна, а провиното ще продължи да е обгърнато в мистичност. Накрая все пак Еделвайс избра за участие в следващия си филм Драгомир Петров. Тя му подаде лист с телефона си, но Драго, уви, каза, че на чуждестранен номер няма да звъни, скъпо му е.