enbg

Джибрил Сисе, 27 юни 2013 г.

27.6.2013 | коментара

Лошото момче на френския футбол Джибрил Сисе беше гост в „Шоуто на Слави“. Нападателят, когото запалянковците свързват с „Ливърпул“ и с едно от най-силните поколения във френския национален отбор, е в България за да участва в благотворителен мач. По време на престоя си в страната ни Сисе ще покаже и другата си страст – ще има парти като DJ в бургаски клуб.

„Хората харесват това, което правим, и ние сме късметлии, че работата ни е свързана с нашата страст“, каза Сисе. Според Слави футболистите все повече се превръщат в звезди по подобие на холивудските актьори и музикантите. Гостът отвърна, че скандалният имидж не му помага във футбола, но въпреки това не иска да изневерява на стила си, защото така се чувства добре.

Джибрил Сисе разказа за най-трудните си моменти като футболист – двете счупвания на крака му: „Кракът ми беше вдигнат настрани, проведох разговор с лекаря и ми казаха – твоят сезон е приключил. Тогава аз се пошегувах и казах – ще изляза във ваканция и в края на сезона отново ще играя. И наистина се завърнах – играх в края на сезона. Когато човек има воля, когато психически е силен, тогава човек успява да направи неща, които на пръв поглед ни се струват невъзможни. Аз два пъти съм бил в тази ситуация, два пъти съм се връщал след 5 месеца и половина.“ Сисе посъветва младите футболисти да имат позитивно мислене в такива моменти, защото това е единственият начин да се върнат на терена.

Сисе каза, че се чувства щастлив със своите 5 деца – 3 момчета и 2 момичета и е благодарен за това, че са здрави. Относно двата филма, в които се е снимал той каза, че актьорската работа е различна, но не е за него. Не така смята за заниманията си като DJ, които започнал още от 15-годишен. На финала Сисе поздрави Димитър Бербатов за това, че предприема благотворителни инициативи като мача в Бургас, в който гостът ще вземе участие.

Цялото предаване от 27 юни 2013 г.