enbg

Глория: Хората знаят всичко за мен

15.12.2011 | коментара

Тагове: ,

14 декември 2011 г.

Глория и дъщеря й Симона бяха специални гости в „Шоуто на Слави“. Те представиха пред зрителите своята съвместна песен „Има нужда от теб“, която е посветена на връзката им като майка и дъщеря. Глория обясни, че парчето е по нейна музика, а текстът е на Мариета Ангелова. За клипа й са използвани архивни кадри на нея и Симона. „Много хубава песен“, поздрави я Слави. „Мислиш ли, че когато говориш нещо лично, каквото е да речем отношението между майка и дъщеря, и правиш такава песен – показваш такива отношения – мислиш ли, че това е полезно за другите?“, попита водещият. „Аз не съм крила нищо до този момент от хората, те знаят почти всичко за мен. Разбира се, това, което съм искала, съм скрила дълбоко в своята душа. Не е за показване. Но повечето неща хората ги знаят“, сподели Глория.

Слави попита Симона дали трудно ли се е съгласила да пее с майка си. „Защо да съм против да пея с майка си? Аз имам още един дует с нея, който беше преди повече от 2 години и решихме, че трябва да направим още една песен, защото аз съм пораснала, променил ми се е гласа“, каза Симона.

Глория сподели, че в момента е много щастлива и няма търпение да дойдат коледните и новогодишните празници. „Добре се чувствам“, заключи певицата.