enbg

Водещите на „Гласът на България“: Забавляваме се

5.10.2011 | коментара

4 октомври 2011 г.

Водещите на „Гласът на България“ Виктория Терзийска и Мартен Роберто гостуваха в „Шоуто на Слави“. „Забавляваме се“, отговориха те на Слави при въпроса дали им допада ролята на водещи в предаването.

Мартен Роберто призна, че всъщност се казва Мартин, но иска да бъде лесно разпознаван и по тази причина се е сдобил с псевдонима си. Той разказа за татуировките, с които е покрит. „Всъщност имам само един свободен крайник“, установи Мартен, след като се замисли колко рисунки има по себе си. Левият му крак засега е „неангажиран“, но това ще бъде още кратко така: „Ще го покрия с мацки, от 50-те години обаче, за да нямам проблеми със сегашните жени“.

Мартен разказа още, че миналата седмица се е оженил, „защото ми е гот“. Сценаристите на Шоуто бяха подготвили 6 брачни съвета за него, с които искаха да помогнат на младия водещ в тежкия брачен живот. Един от съветите, който Слави прочете, гласеше: „Запомни! Любовта след брака представлява следното нещо – затваряш си очите за малките проблеми и като ги отвориш малките проблеми тичат около теб“.

С чувството си за хумор сценаристите не подминаха и Виктория Терзийска. Песента ú „Памуковите облаци“, която е по нейн текст, бе дълбоко анализирана. Според саксофонистът на Ку-ку бенд Евгени Йотов памуковите облаци се получават, когато се смесят памукова мента с памукова мастика.

По повод „Гласът на България“ Слави каза на водещите:„Най-хубавото в това нещо, което правим заедно и вие участвате сериозно в него, е това, че има толкова много талантливи деца. Това е изумително“. Вики и Мартен споделиха, че шоуто става все по-емоционално за тях, защото наближава финалът. Още 3 концерта остават на зрителите да изберат кой ще стане Гласът на България.

Специално за зрителите на „Шоуто на Слави“ Вики Терзийска изпълни песента си „В двореца съм сама“.