enbg

Боряна Костова и Стан Колев, 17 юли 2013 г.

17.7.2013 | коментара

Диджеят Стан Колев и моделът Боряна Костова бяха гости в „Шоуто на Слави“. Двамата са сгодени и живеят в Маями. Срещат се преди време в България, а през януари тази година Боряна отива по работа в Маями, свързва се със Стан и само 4 месеца по-късно получава предложение за брак от успелия диджей.

Стан Колев е в Съединените щати от 22 години и е имал участия в най-престижните клубове на двата американски бряга. Най-успелият български диджей има парчета, включени в легендарната компилация “Буда бар“ и в саундтрака на “От местопрестъплението: Маями“. Песента, която звучи в световноизвестния сериал дори е с български вокали. „Пускам музика с български народни вокали, кавал, гайда… много се харесва“, разказа Стан.

Боряна Костова работи като модел от 16-годишна. След пристигането си в Маями тя застава и зад пулта – правила е партита в Панама, Маями, Доминикана, Мексико и други. В момента съчетава двете си дейности в Щатите – едновременно има модна агенция и DJ-агенция.

Стан Колев и Боряна Костова са в България до 18 септември за поредица партита в родни клубове, както и такива в други европейски държави. Диждеят обеща на Слави да направи ремикс на песен на „Ку-ку бенд“, което беше посрещнато от водещия с възторженото: „Ти ще ни изтеглиш“!

Цялото предаване от 17 юли 2013 г.