enbg

Франческа Ланчини, 12 септември 2012 г.

12.9.2012 | коментара

 
Професионалният италиански модел Франческа Ланчини, която стана популярна с дебютния си роман „Без токчета”, беше гост в „Шоуто на Слави”. Франческа сподели, че София е по-специален град за нея и обясни, че даже главната героиня от романа й – Софѝя, е зачената в хотел в българската столица. По думите й, впечатлението, което направил Слави на гостенката с воденето на шоуто било нещо средно между „Сряда от Семейство Адамс” и „колега модел”.

Франческа продължи цялото си гостуване в закачлив и шеговит стил: „Дойдох без токчета тази вечер, защото знам, че на теб не ти харесват жените без токчета и исках да съм сигурна, че нещата няма да се получат.“ На въпрос защо както други хубави жени не си е намерила богат мъж да се грижи за нея, а е решила да пише книги, Франческа отговори: „Защото предпочитам невъзможните предизвикателства. Например – да покажа, че едно момиче, което е било модел години наред, може да напише и книга.”

Оказа се, че моделът си има гадже, за което се надява да се ожени скоро. Ланчини скромно заяви, че не държи да получи диаманти за сватбата, а предпочита да й подаряват къщи. Второто звучало като по-разумна инвестиция.

Книгата, която Слави получи като подарък, беше с посвещение „Allegro Andante” – популярно музикално темпо, но Слави отвърна, че за секс предпочита „Largo”, което значи „бавно”.

Цялото предаване от 12 септември 2012 г.