enbg

Песента на Наиф Херен на крачка от финала

9.12.2013 | коментара

“TU SEI UN MIRACOLO” – песента на Наиф Херен, по аранжимент на Евгени Димитров, вече се бори за класиране на финала на престижния музикален фестивал Сан Ремо в Италия. До 11 декември песента може да бъде подкрепена на сайта на фестивала. От особена важност е всяко прослушване на песента, както и харесването и споделянето в социалните мрежи. Всяко от това може да направите на страницата песента “TU SEI UN MIRACOLO” в сайта на Сан Ремо.

На първи етап на фестивала “TU SEI UN MIRACOLO” вече се класира сред 60-те одобрени песни, избрани от 600 кандидатствали. Сега обаче предстои класиране за финала, който ще се състои от 18 до 22 февруари 2014 година. Надяваме се да видим песента с наше участие там.

В записа на парчето, което на български се превежда „Ти си чудо“, участват и „Мистерията на българските гласове” с диригент Дора Христова, както и членовете на „Ку-ку бенд”. Музикален продуцент на проекта е Евгени Димитров, а личен мениджър на Наиф Херен е Дарияна Куманова, която е единствената българка – доцент и преподавател в Академия Сан Ремо.

Междувременно в италианския вестник La Stampa бе отпечатана публикация за участието на младата изпълнителка и автор на песента “TU SEI UN MIRACOLO” в „Шоуто на Слави“.

Наиф Херен гостува в шоуто на 4 декември 2013 г.