enbg

Слави в битка за своята любов – Недялко Недялков

4.2.2016 | коментара

Вижте какво разказа Слави Трифонов след като днес се яви в СДВР. В столична дирекция на МВР Слави отиде, за да отговаря на оплакванията на собственика на агенция ПИК – Недялко Недялков, който видял в изпратените 20 карамфила и интимохелп, заплаха за живота си.

Още на 26 януари Слави коментира в шоуто публикация на ПИК, в която се казва, че е гей. Освен, че потвърди, Слави направи и признание, че е влюбен в Недялко Недялков и се обърна към него лично с думите: „Недялко, любов моя. Ще те търся. Ще те намеря. Ще те открия. И ще те опъна… от любов. И никой, и нищо в този свят не може да ме спре да те имам! Недялко, любов моя, пусни си песента на Лили Иванова „От любов да умра“… и ме чакай. Или си пусни песента на Васил Найденов „Болката отляво“ и си мисли, че болката може да дойде отвсякъде“.

Няколко дни по-късно, след изпратените от Слави до Недялко 20 червени карамфили и специален подарък, стана ясно, че издателят на ПИК е подал жалба, на която Слави отговори така: „Какво правиш бе, любов моя! Осъзнай се! Не бой са бе, Недялко! Аз ти мисля само хубави неща!
Скъпа моя, Недялко! Аз те обичам. За мен няма значение, че си издател на жълт, гнусен сайт. За мен няма значение, че си писал хиляди гадости, гнусотии и лъжи за много хора, които също имат майки, бащи и деца. За мен има значение само това, че аз те обичам. И не ме е срам от това“.