enbg

Слави към Недялко: Осъзнай се!

1.2.2016 | коментара

Вижте второто обръщение на Слави към Недялко Недялков, след като на сайта на неговата агенция ПИК беше публикувана информация, че Слави Трифонов е гей.

„Уважаеми зрители, не знам дали знаете, но във вторник, аз публично оповестих чувствата си към собственика на жълтия сайт „ПИК“ – Недялко Недялков.
И в петък, със сълзи на очи разбрах, че любовта на моя живот – Недялко Недялков – е подал срещу мен жалба в полицията и прокуратурата. Защото се чувствал застрашен за живота си. Защо бе, Недялко? Какво правиш бе, любов моя! Осъзнай се! Не бой са бе, Недялко! Аз ти мисля само хубави неща!
Скъпа моя, Недялко! Аз те обичам. За мен няма значение, че си издател на жълт, гнусен сайт. За мен няма значение, че си писал хиляди гадости, гнусотии и лъжи за много хора, които също имат майки, бащи и деца. За мен има значение само това, че аз те обичам. И не ме е срам от това.
Твърдиш, че съм мутра? Недялко, те и мутрите обичат. Но мутрите обичат до гроб!
И като истински влюбен, ще направя един романтичен жест. Защото, какво е любовта, уважаеми зрители? Любовта е романтика! Най-после да си разкрия сърцето. Да го хвърля тука, пред Недялко. Ще му посветя песен. Нищо че е изпълнена от друг, но в нея душата ми пее… Слушай текста. Това е моето нежно любовно послание към теб“.