enbg

Разсмей Слави, 26 октомври 2012 г.

26.10.2012 | коментара

Трима от четирима кандидати успяха да разсмеят Слави в шестото издание на проекта „Разсмей Слави“. Това бе в пълен контраст с предишната седмица, когато всички подобни опити се оказаха неуспешни.

Аниматорът на детски партита Веселин Долмов, на 24 г., от Варна, заложи на изкуството на правене на фокуси. Самият той, без да е професионален илюзионист, се хвърли смело в света на магичното, като на моменти се хвърляше и в буквалния смисъл на сцената. Неговото самоотвержено представление с ленти, топки, животинки и прочие реквизит, успя да разсмее водещия два пъти – точно колкото бе необходимо на Веско, за да стигне до финала. Накрая, сам обсипал се със звезден прах, Веселин Долмов обеща на Слави да бъде на ниво, когато се срещнат отново на финала. „Ща изненадам много!“ – закани се Веселин.

75-годишният Васил Бостанджиев от Шумен се появи на сцената с акордеон, но разсмя Слави още преди да е посегнал към клавишите на музикалния инструмент. Първи успех му донесе неговото обяснение, че в момента е пенсионер – надничар, т.е. човек, който наднича по витрините. След като спечели 500 лв., демонстрирайки бодър дух, Васил настоя да продължи и с номера си с акордеона, въпреки предупреждението на Слави, че е „сериозен като некролог, когато става въпрос за песни“. Пиперливата песен на барда от Шумен му донесе още 1500 лв. и класиране за финала на „Разсмей Слави“.

Георги Низамов от София, станал известен преди време с рефрена „Дарт Вейдър на Йода думаше“, беше каръкът на вечерта. Той не успя да разсмее Слави със своето уан мен шоу на поп-фолк тематика.

Последна тази вечер се изяви бившата актриса Бистра Кантарева, на 71 г., от София. Бистра направи своя пробив с новаторския си подход. Първото й изпълнение бе песен с хард звучене, чиято пикантност бе подсилена от напева: „Олеле Боже!“ Не по-малко интригуващо се оказа и второто й изпълнение, което тя определи като новия стил „карате фолк“.

Силната вечер на кандидатите завърши с коментара на Слави: „Това е абсурдно, разбираш ли! Това, нещо не е наред… Вие сте се побъркали днес!“

„Разсмей Слави“ продължава и в петък, 2 ноември 2012 г., от 22.30 часа!