enbg

100 Кила, 10 януари 2013 г.

10.1.2013 | коментара

Вижте гостуването на рапъра 100 Кила в „Шоуто на Слави“. Той изпълни песните „Аз съм 6“ и „Цяла нощ“ в дует с Лора Караджова.

Хип-хоп парти на високо ниво предложи рапърът 100 кила в „Шоуто на Слави“. Варненецът от квартал „Аспарухово“ започна с „Аз съм на 6“ и завърши с хитовия си дует с Лора Караджова – „Цяла нощ“. В разговора със Слави Трифонов Явор, каквото е истинското име на 100 кила, разказа, че тази година е заложил „на малко по-меки неща като текстове“, на песни, които „могат да се пеят и пред майките“. „С такова красиво момиче не можех да да си позволя да продължавам с моите си аспаруховски истории“, каза за песента си с Лора Карджова 100 кила. Напоследък рапърът има участия из цялата страна. Той разказа, че на скорошно участие в Сопот му се явил духа на Иван Вазов. „Като си легнах, ми се яви духът на Иван Вазов, погледна ме и ми каза: „Уби ги днеска, уби ги!“

Пред Слави Трифонов 100 кила разказа и за своя домашен любимец… декоративно виетнамско прасе на име Секс. Рапърът призна, че е избирал това име, защото „сексът продава“. Изпълнителят на „Кради, кради“ обясни, че не е било толкова лесно да се сдобие със своя любемец – при първата поръчка погрешка му доставят „15 – килограмов шопар“. 100 кила разказа, че е изпратил Секс във великотърновското Ново село, защото започнал да му пречи да спи, като потропвал с копитца по ламината и грухтял.

Водещият Слави Трифонов представи 100 кила и в друга светлина, различна от тази на „лошото момче“ в рапа. След въпрос на Слави, 100 кила разказа как преди 8 години е спасил човешки живот. Тогава рапърът изважда от морето давещо се момиче, попаднало в мъртво вълнение. Рапърът обаче не мисли за себе си, че е извършил геройство. „Добре, че го споменахте, защото това и четвърта песен от втория ми албум са нещата, за които не съжалявам в този живот“, каза на шега 100 кила.

Накрая на предаването варненецът подари на водещия лимитирана серия кецове, както и тениска с щампа „100 кила“. Слави Трифонов получи и много важно обещание от него: „Ще стоя зад това, да ти помогна да запишеш следващото си хип-хоп парче.“

Цялото предаване от 10 януари 2013 г.