enbg

Силвия Кацарова, 17 април 2012 г.

18.4.2012 | коментара

„Успях да направя нещо, за което съм мечтала цял живот – да пея това, което искам.” – похвали се певицата Силвия Кацарова по време на гостуването си в „Шоуто на Слави”. Тя изпълни две песни с „Ку-ку бенд” и новата си група „Турбо”, която ще участва в концерта й на 10 май в зала 1 на НДК, озаглавен „Новото лице на Силвия Кацарова – рок и любов”. Певицата е щастлива, че се е осмелила да промени звученето на музиката си и да пее нови песни, а не само старите си хитове.

Кацарова, която нашумя в последно време с развода си и новия си брак, обясни, че продължава да поддържа добри отношения с бившия си съпруг Милчо Кацаров, на когото е поверила озвучаването на предстоящия спектакъл. Кацарова каза, че не се обижда от шегите с нея в „Шоуто на Слави”, а скечовете я развеселяват: „Много се смях – една вечер Милчо ми се обади, към 11 и половина, и каза през сълзи – спечелила си конкурса „Певица търси милионер” в „Шоуто на Слави”.”

Силвия Кацарова пя в дует с Виктор Калев – човекът, който успява да „влезе в кожата“ на певицата. Тя дори го покани да участва в концерта й в НДК. По време на гостуването си тя изпя „Hold On, I’m coming“ и „Feel Down“ заедно с група „Турбо“.

Относно финансовото състояние на новия си съпруг Силвия Кацарова каза следното: „Човек може да бъде милионер и с любовта си към някой. Не знам защо в България задължително търсим милионери, така възпитаваме и децата си.”

Цялото предаване от 17 април 2012 г.