enbg

Преслава, 8 февруари 2013 г.

8.2.2013 | коментара

С нетърпение очаквам старта на музикалното шоу, сподели за втория сезон на „Гласът на България“ един от треньорите в него – Преслава. Пред Слави, който е и продуцент на реалити формата, певицата сподели, че се вълнува да види как ще изглеждат телевизионно така наречените „слепи кастинги“, които вече са заснети. Става дума за прослушване на кандидатите, отчитайки единствено гласовите им възможности, тъй като в това време членовете на журито са обърнати с гръб към тях. „Много интересно беше, защото определящото е гласът и доста често се разминаваше с това, което очакваш да видиш като визия“, разказа Преслава. Слави Трифонов пък сподели, че по време на снимките се е изкушил да излезе на сцената и да пее, но никой от четиримата треньори не се е обърнал. Музикантите от „Ку-ку бенд“ се пошегуваха, че те са се обърнали, при това с гръб.

Преслава повдигна малко завесата около своя отбор, казвайки че в него има изпълнители, които са представители на различни музикални стилове. Според певицата това е „форматът с най-много таланти“, при това от различни възрасти.

На въпрос на водещия за конкуренцията между треньорите, Преслава отговори: „Конкуренция сме, когато наистина има много талантлив човек, ние ги наричаме „остриета“, на тях се обръщаме и четиримата, бих казала – на втората изпята дума. И оттам се започва едно наддаване, което също ще бъде много интересно за зрителите.“ Преслава говори и за работата си с останалите треньори в „Гласът на България“. Тя сподели, че Миро и Вики Терзийска, които имат опит от първия сезон на шоуто, много й помагат, а тя самата често се допитва до Данчо Караджов.

В гостуването си в „Шоуто на Слави“ Преслава представи и един от своите актуални хитове „Лудата дойде“.

Цялото предаване
от 8 февруари 2013 г.