enbg

Павлина и Памбос за пръв път с консенсус след Хип-хопа на Стефан Николов

29.4.2011 | коментара

29 април 2011 г.

В петък беше вторият ден, в който участниците в „Танцувай с мен – 3…стаен“ представиха своите умения в Хип-хоп танците. Своето задоволство от представянето на първата група в четвъртък изрази Павлина. Тя бе особено доволна от танца на Борис Панайотов.
В следващия момент в разговора настъпи обрат, предизвикан от водещия Слави Трифонов, който поиска да узнае мнението на Николай Манолов за продължаващото му ергенство. Николай отвърна в стил „Ти па си много убав“, питайки водещия точно той ли ще му задава този въпрос. Слави се измъкна с остро питане към Годжи и към Евгени Димитров дали им е било хубаво като са били женени. Годжи веднага отвърна, че ще се ожени за втори път. На провокацията от страна на Слави, че едва ли има коя да го вземе, той бе непоклатим – „с толкова пари“, коя няма да го вземе.

Консултанти по задачата, които трябваше да въведат водещия „в чудния свят на брейк денса, електрик бугито, и стрийт денса“, бяха главният хореограф на „The Center“ – Георги Енчев-Гош и „гладният за наука и изкуство естет“ – Светослав Митев-Лош!

Първи се представиха Мая Иванова и Вилиана Иванова на песента на 2PAC – „California Love“. Павлина бе на мнение, че момичетата трябва да изискват повече от себе си, защото надпреварата става все по-оспорвана и „въпреки че този танц беше много хубав, не е достатъчно труден като за този етап на състезанието“. Павлина добави, че танцът на Мая и Вилиана не е бил „нещо много по-различно от вашия кючек“.
Николай ги поздрави за енергичния танц, но каза, че може би трябвало да има малко повече хореография. Мария призна, че много харесва това, че всеки път влагат много енергия и ентусиазъм в танците, но също очакването й било да види повече движения от хип-хопа. Памбос каза, че поотделно двете били много добри, направили го като батъл, и макар да нямало танци заедно, все пак му харесало.

Стефан Николов танцува на „Don’t Cha“ на Pussycat Dolls.
„Стефане, и кючека, и хип-хопа у тебе не мога да ги разбера,“ възкликна Памбос. Мария призна: „Толкова искрено не съм се забавлявала от много дълго време. Хубаво е, че танцът ти породи усмивки, но нямаше нищо общо с хип-хопа.“ Николай Манолов отбеляза, че Стефан е бил много енергичен, но призна, че не е сигурен дали е било хип-хоп, „по-скоро минава към еротичните танци“. Павлина изрази впечатлението си така: „Може би за първи път ще се съглася с Памбос, мисля, че не е много ясно какво точно наблюдаваме“. По думите й Стефан е в търсене на себе си в танците, но още не се е намерил.
Светльо Митев анализира, че в по-голямата част от танца на Стефан имало една обезпокоителна веселост, но въпреки това направил шоу. Според Слави, Стефан танцувал самоотвержено.

Юсуф Селим и Вергин Терзиев се представиха на песента на Jay Z & Beyonce – „Bonnie & Clyde“. Павлина бе във възторг от танца им и отбеляза колко различни са от останалите. „Ако продължавате така, би трябвало да достигнете до финала“, заяви тя.
Николай ги поздрави за това, че винаги, когато излизат да танцуват, имат някаква идея, има някаква история. Мария подчерта, че тук е било мястото да се открои техният стил и те го направили. Памбос изрази оценката си така: „Това беше вашата задача, мисля, че я очаквахте отдавна, да покажете на хората какво можете. Евала, страхотни сте!“

Вероника Валентинова танцува на песента на Busta Rhymes – „Break Ya Neck“. Павлина оцени видяното така: „Вероника е толкова убедителна в това, което прави, че всъщност няма никакво значение какво ще изтанцува. Има страхотно излъчване, но имаме такива участници, които са толкова добре подготвени, че реално можеше да бъде, според мен, и малко по-сложно.“ На същото мнение бяха и Николай, и Мария. Според първия – „би трябвало да бъде малко по-агресивно“, а по думите на Мария: „Този път не видях увереността, която винаги има, когато танцуваш и настроението, и заряда, и хъса, и енергията. Следващия път дай повече от себе си“.
Памбос определи танца на Вероника като „скромно – мръсно – секси танц, нещо такова ми идва“. На помощ дойде Слави, който се допита до Светльо Митев какво ще да рече изказаното от Памбос. – „Предполагам, че се касае за някакъв тип краткотрайна перверзия“, сподели Митев.

В обобщение за задачата „Хип-хоп“ Светльо Митев каза: „Аз съм студен естет, имам много свободно време. Имам разточителна колекция от еротични кинематографични представления, немалка част от които, от епохата на нямото кино. (…) Въпреки тези мои интереси, мога да кажа, че тази вечер изпитах не по-малко удоволствие. Знаете ли, ако преди 10 години бях видял панталонките, които носеше Вероника, щях да чета много по-малко книги и щях да се стремя към много повече запознанства със представители на слабия пол.“

Участниците, танцували през втория ден, получиха своите оценки:

Мая Иванова и Вилиана Иванова – 4,50
Стефан Николов – 3,75
Юсуф Селим и Вергин Терзиев – 6,00
Вероника Валентинова – 5,00

Класиране след седмата задача „Хип-хоп“:

1. Борис Панайотов – 6,00
1. Юсуф Селим и Вергин Терзиев – 6,00
3. Райя Андреева – 5,25
4. Вероника Валентинова – 5,00
5. Стефан Бончев и Кольо Бончев – 4,75
6. Мая Иванова и Вилиана Иванова – 4,50
7. Нина Димитрова и Кирил Йосифов – 4,25
8. Стефан Николов – 3,75
9. Мариана и Танко Кабаджови – 3,50

Семейство Кабаджови напускат надпреварата и ще гостуват в шоуто в понеделник. Останалите участници получиха своята нова задача – Еротични танци. Техните изпълнения ще видим след две седмици, на 12 и 13 май. Следващите четвъртък и петък, на 5 и 6 май, ще можете да видите концерта на Софи Маринова „15 години на сцената“, който е с начало 20.00 часа.