enbg

„Мъжът и жената интимно“, 30 март 2012 г.

30.3.2012 | коментара

Сексологът Наталия Кобилкина отговаря както на въпросите на зрителите, така и на въпросите на гостенката Кали в поредното издание на рубриката „Мъжът и жената интимно”.

Въпросите от зрителите този път се завъртяха около няколко теми: трудното проникване и подходяща възраст за започване на полов живот. При момичетата това трябва да се случи след 17 – годишна възраст, каза Кобилкина и поясни, че преди тази възраст правенето на секс е „някакво влизане – излизане”, момичетата и момчетата не са узрели психически и те не получават голямо удоволствие. Сексът преди 17 години може да доведе до психическа травма и след това момичето въобще да не желае да прави секс.

„Първият път“ не трябва да е с вибратор, категорична бе Наталия Кобилкина, която определи идеята като „грях, при толкова много мъже в България“.

Гостенката Кали имаше два въпроса към Наталия Кобилкина. „Мъжът има ли лимитирано количество сперматозоиди през живота си или не?” – попита Кали, на което Кобилкина отговори, че няма такъв лимит. Вторият въпрос на разкрепостената певица по отношение на сексуалните теми гласеше: „Има ли отношение броят на свършванията към това колко младолик е мъжът?”

Специалистът в „Мъжът и жената интимно” каза, че има такава закономерност, особено ако въпросът бъде разгледан от гледна точка на източната тантрична школа. Според тази школа мъжът трябва да свършва колкото се може по-рядко, за да остане по-дълго младолик.В края на разговора беше засегнат и вечният въпрос – „има ли значение размерът?” Какви бяха мненията на сексолога и госта – може да видите във видеото.

Очаквайте „Мъжът и жената интимно” отново в петък, в 22:30 ч., само в „Шоуто на Слави”. А дотогава може да задавате въпроси на специалния имейл адрес: [email protected]