enbg

„Мъжът и жената интимно“, 26 април 2012 г.

26.4.2012 | коментара

Неочаквано за водещия Слави Трифонов, един от зрителите, които гледаха на живо „Мъжът и жената интимно” тази седмица, беше мама Здравка. Миг преди да слезе по ескалатора водещият бил осведомен, че майка му току-що се настанила сред публиката с думите: „Моето дете не знае, че съм тук”. Пред погледа на майка си, „детето“ беше подложено на кръстосан огън от Наталия Кобилкина и гостенката Аксиния, които се развихриха на теми като орална любов, „вум билдинг” и упражнения на Кегел.

Темата на рубриката тази седмица беше оралната любов, насочена към интимните изживявания на дамите. Основен съвет сексологът отправи именно към тях – да провеждат своеобразни уроци на мъжете, за да получават задоволителна орална любов.

Въпросите на госта в „Мъжът и жената интимно” – Аксиния, бяха толкова много, че времето не беше достатъчно да бъдат зададени и да им бъде отговорено изчерпателно. Певицата имаше питания относно „упражненията на Кегел“, тайландските техники, вум буилдинга, максималния брой оргазми на денонощие при жените, както и за количеството освободени калории по време на секс.

Какво отговори Кобилкина и защо не успя да разясни на Слави колко е полезен масажът на простатата – вижте във видеото.