enbg

„Мъжът и жената интимно“, 12 април 2012 г.

12.4.2012 | коментара

Мастурбацията беше основната тема на поредното издание на рубриката „Мъжът и жената интимно”. „Мит е, че мастурбацията е нещо вредно и нездравословно” – започна темата сексологът Наталия Кобилкина, като след това отговори и на въпроси на зрители, зададени на имейл [email protected].

Кобилкина отговори още на въпроси за намаленото сексуално привличане и преодоляването му, без да се търси вина в партньора. „Когато двама нови човека се срещнат има т. нар. „различно ниво на хормоните”, т.е. има привличане, харесват се един друг и се възбуждат без допълнителни специални екстри. След време, колкото повече живеят заедно, толкова повече хормоналният фон се изравнява и трябват повече екстри – разговори, порнофилми”, обясни Наталия Кобилкина.

Специален гост тази седмица в „Мъжът и жената интимно” беше танцьорът Харамбос Агапиу-Памбос. Той сподели, че благодарение на страстта, която предизвикват салсата и бачатата, могат да бъдат решени сексуални проблеми. „Жената чрез танц открива своята сексуалност”, съгласи се Кобилкина.

Във видеото можете да видите как отговори Наталия Кобилкина на въпросите на ексцентричния танцьор: „Защо жените обичат да правят секс в кола?” и „Както си седи жената може ли да мастурбира?”