enbg

„Мъжът и жената интимно“, 9 март 2012 г.

12.3.2012 | коментара

В петък, 9 март 2012 г., беше излъчено първото издание на новия проект на „Шоуто на Слави”, наречен „Мъжът и жената интимно”. В него Слави и сексологът Наталия Кобилкина обсъдиха различни теми, зададени от зрителите.

Първи във фокуса на обсъждане попаднаха две теми: образователната тийнейджърска програма, инициирана от Столичната регионална здравна инспекция, чийто главен герой е пенисът Кънчо и втората тема – за шестте вида оргазъм при жените.

Отговори получиха няколко зрителски въпроси:

По въпроса за идеалната партньорка, сексологът сподели проучване, според което за един мъж идеалната любовница е жена, която е мръсница в леглото – при истинската мръсница я няма думата „не“.

За това как и къде да си търсим партньор, ако сме вече около 30-те, Кобиликина посъветва първо да се определи целта – какъв човек искаш – и след това да се помисли къде може да бъде срещнат този човек.

Намаляването на желанието за секс при дългогодишните двойки може да бъде избегнато, каза Наталия Кобилкина. Тя сподели проста рецепта – да има нови неща: ново място, нови дрехи. Хотелска стая е добър вариант, сподели сексологът.

Гост в „Мъжът и жената интимно” беше фолкпевицата Андреа. Какво сподели тя и какъв въпрос зададе на Наталия Кобилкина, може да разберете от видеото. Очаквайте нови интересни теми и гости в „Мъжът и жената интимно“ следващия петък, в „Шоуто на Слави“.

Въпросите си задавайте на [email protected]