enbg

„Магаданс – стани една от нас!“ – кастинг, 24 март 2015 г.

24.3.2015 | коментара

В първия ден от кастинга на „Магаданс – стани една от нас!“ пред комисията се явиха Петя Хлебарова, Джоана Нуамеруе, Стилияна Сапунджиева, Вера Иванова, Надя Борисова, Мирена Христова, Анабел Попова, Вероника Михалкова, Катерина Миленкова, Глория Господинова, Теодора Лачева и Анита Александрова.

Петя Хлебарова е на 24 години, родена е в Бургас. Позната е на зрителите като победител в “Танцувай с мен” 2. Петя Хлебарова разказа, че в момента работи в магазин за маркови дрехи. Тя представи пред комисията танц върху песен на Robin Thicke.

Джоана Нуамеруе разказа, че е професионален танцьор, състезава се и в националните отбори по таекуондо и кикбокс. След контузия обаче й се налага да работи нещо друго и по тази причина е станала асистент на Николай Бареков. Слави Трифонов сподели, че познава родителите й от много години. Той припомни интересни истории за баща й, който е принц, а майка й – хандбалистка.

Стилияна Сапунджиева е от Варна и е на 22 години. В момента учи в Националната спортна академия с профил –  учител по физическо възпитание. Тя призна, че има сценична треска и се притеснява, когато някой трябва да я оценява. Причината Стилияна да се яви на кастинга е нейната майка, която я е убедила да участва.

Вера Иванова от град Пловдив е на 23 години и е балерина в Държавна опера – Пловдив. Тя призна, че получава чисто 350 лева, която сума Слави определи като “обидно унизителна заплата за професионалист, който е положил труд”.
Комисията провокира Вера да танцува върху песента на Йордан Йончев-Гъмзата “Оборотна си” и остана очарована от импровизацията й.

Надя Борисова е от град Кула, на 25 години. Разказа, че се занимава с танци в дискотеките. Тя представи пред комисията танц върху песента “Безопасна игла” на Цветелина Грахич.

Мирена Христова е от Благоевград, на 20 години. Живяла е в Португалия, където са се преместили родителите й. Нейната майка е лекар, а баща й – свещеник. В Португалия Мирена е тренирала гимнастика – естетическа и художествена. Мирена разказа, че се е върнала в България, защото тук й харесва повече.

Анабел Попова е от Русе, учи „Балетна педагогика“ задочно в Музикалната академия. В момента не работи. В разговора си със Слави Анабел говори за
самодостатъчност, баланс и самоизследване.
Анабел се представи с арабската вариация от балета „Лешникотрошачката“. От комисията тя бе помолена да танцува и на песента „Ад и рай“.

Вероника Михалкова е от Благоевград, на 22 години и в момента се обучава за социален асистент в Детска градина. Учила три години „Българска народна хореография“ в ЮЗУ – Благоевград, но прекъснала и започнала да работи, за да се справя сама и да не е голяма тежест на родителите си. Вероника представи „класически танц“ на песента „Inside My Love”.

Катерина Миленкова е клубна танцьорка, където танцува и с хореография, и free dance.
Слави си припомни скорошното гостуване на Катерина Миленкова като призьорка в конкурса Мис Плеймейт.

Глория Господинова, от град Сливница, се представи с ориенталски танц.

Теодора Лачева е в майчинство в момента. Пред комисията тя представи акробатичен танц.

Анита Александрова представи атрактивен танц. Пред Слави тя сподели, че е искала да дойде и да се опита да стане част от балет „Магаданс“.

Втората част на кастинга е на 25 март 2015 г.