enbg

Изпълнение на задача „Рокендрол“ и класиране преди ФИНАЛА в „Танцувай с мен – 3…стаен“

27.5.2011 | коментара

На 26 и 27 май 2011 г. финалистите в „Танцувай с мен – 3… стаен“ изпълниха задачата „Рокендрол“.

Вероника Валентинова танцува заедно с партньора си Йордан Йорданов, състезател в клуб „Фрешденс“ – Божурище. Танцът на Вероника изобилстваше с трудни акробатични елементи, за което бе поздравена от членовете на журито.

Нина Димитрова и Кирил Йосифов танцуваха рок с Радослав Рачев и Красимира Георгиева, състезатели в клуб „Flying Steps“ – София. Комисията поздрави Нина и Кирил за смелото изпълнение, добрия синхрон и сложността на тяхното изпълнение.

Юсуф Селим и Вергин Терзиев представиха рок заедно с партньори – Теодора Тодорова, състезател в клуб „ТИМ“ – Варна и Елена Казанджиева, състезател в клуб „Роксмайл“- Ловеч. Комисията оцени тяхната положителна емоция и добър синхрон.

Стефан Николов танцува рок с Калина Атанасова, състезател в клуб „Джани“-Димитровград. Високото темпо, киковете и „бързите крака“ донесоха на Стефан положителна оценка от страна на комисията.

Стефан Бончев и Кольо Бончев танцуваха заедно с Ивелина Владимирова, състезател в клуб „Фрешденс“ – Божурище и Елена Груева, състезател в клуб „Меджик“ – Пловдив. Двойката баща и син получиха ласкави изказвания за градацията в своето представяне и артистичността си. Памбос коментира, че Кольо за пръв път е танцувал по-хубаво от баща си.

Мая Иванова и Вилиана Иванова се представиха на песента на Елена Папаризу „Жиголо“ в компанията на танцовите си партньори Георги Георгиев и Георги Атанасов, състезатели в клуб „Меджик“ – Пловдив. Журито отчете разминавания в рока на двете приятелки, както и липсата на физическа издръжливост. Плюс за тяхното изпълнение се оказаха трудните акробатики.

На песента на Офспринг „Can’t repeat“ Борис Панайотов танцува рок с Женя Константинова, състезател в клуб „ТИМ“ – Варна. Силното представяне на Борис накара Павлина Вълчева да каже, че би го оценила с оценка 10. Мария Агапиу пък отбеляза, че е изключително трудно да вдигаш партньорка с твоя ръст – обикновено партньорът е по-висок с две глави, отбеляза половинката на Памбос.

Райя Андреева танцува с Иван Костадинов, състезател в клуб „Туистър“ – Русе върху песента на Дженезис „Jesus He Knows Me“. След перфектното представяне на Борис комисията не бе толкова щедра на суперлативи, но все пак беше отбелязано чистото и хубави изпълнение. По думите на Павлина Вълчева, Райя е била най-добра сред момичетата в тази задача.

Оценки на журито за задача РОКЕНДРОЛ:

1. Стефан Николов – 6,00
1. Нина Димитрова и Кирил Йосифов – 6,00
1. Борис Панайотов – 6,00
1. Райя Андреева – 6,00
1. Юсуф Селим и Вергин Терзиев – 6,00
6. Стефан Бончев и Кольо Бончев – 5,75
7. Мая Иванова и Вилиана Иванова – 5,00
8. Вероника Валентинова – 5,00

Оценки на зрителите:

1. Борис Панайотов – 5,13
2. Юсуф Селим и Вергин Терзиев – 4,87
3. Вероника Валентинова – 4,16
4. Райя Андреева – 4,06
5. Нина Димитрова и Кирил Йосифов – 3,91
6. Стефан Бончев и Кольо Бончев – 3,84
7. Мая Иванова и Вилиана Иванова – 3,77
8. Стефан Николов – 3,66

Временно класиране след задачата РОКНЕДРОЛ (средна аритметична оценка от оценката на журито и оценката на зрителите):

1. Борис Панайотов – 5,56
2. Юсуф Селим и Вергин Терзиев – 5,43
3. Райя Андреева – 5,03
4. Нина Димитрова и Кирил Йосифов – 4,96
5. Стефан Николов – 4,83
6. Стефан Бончев и Кольо Бончев – 4,80
7. Вероника Валентинова – 4,58
8. Мая Иванова и Вилиана Иванова – 4,38

Генерално класиране (образува се с натрупване от финалните задачи):

1. Борис Панайотов – 5,57
2. Юсуф Селим и Вергин Терзиев – 5,30
3. Райя Андреева – 5,07
4. Стефан Бончев и Кольо Бончев – 4,79
5. Вероника Валентинова – 4,76
6. Нина Димитрова и Кирил Йосифов – 4,69
7. Мая Иванова и Вилиана Иванова – 4,66
8. Стефан Николов – 4,52

Разликата в оценките между първия и последния в класирането е само 1,02. Това означава, че на Финала много лесно може да настъпят промени в класирането, тъй като оценките, дадени от зрителите, ще формират половината от оценките на участниците.

Финалът на „Танцувай с мен – 3…стаен“ ще бъде на 9 и 10 юни 2011 г. Финалистите ще трябва да подготвят танц, който да впечатли най-вече зрителите. В дните преди това всички участници ще бъдат гости в „Шоуто на Слави“. Така зрителите ще имат възможност да се запознаят с техните персонални качества.

„Тъй като зрителите гласуват и емоционално, по симпатии, вие трябва да се представите много добре“, посъветва участниците Слави.