enbg

Жълтата гостенка с гост Кателина Гатева, 3 април 2012 година

3.4.2012 | коментара

В рубриката „Жълтата гостенка” сценаристите Филип Станев и Светослав Митев цитираха абсурдни заглавия и текстове, посветени на Ицко Финци, Ани Цолова, Деян Икебаната, Софи Маринова, Веселин Маринов, Стефка Берова, Радина Кърджилова, Димитър Бербатов, Аштън Къчър, Деми Мур и Мадона. От информациите зрителите „научиха”, че Слави глобява смрадливи служители с 50 кинта – горчивото решение било взето след сблъсък с остра неприятна миризма в стаята на сценаристите. Оказа се също, че Евгени Димитров-Маестрото страни от колегите си в „Ку-ку бенд”, защото завидял на Гъмзата и Борис Солтарийски за дуетите им с поп-фолк певици.

Гост в рубриката беше Кателина Гатева, чийто автомобил беше запален от неизвестен извършител на 16-ти срещу 17-ти март. Тази случка дала повод за редица спекулации и измишльотини в жълтите издания – че сводници запалили колата, защото не си плащала, приписали й връзки както със Слави, така и с Дъмпела и Багата. „Жълтите“ писали и че е била на косъм от смъртта, което разтревожило родителите й. В крайна сметка Кателина обясни, че се е консултирала с адвокат и ще съди изданията, които са тиражирали лъжите.

На финала Слави, Филип Станев и Светльо Митев се обединиха в едно – те посъветваха всички засегнати от жълтата преса да си потърсят правата в съда и им предложиха медийната подкрепа на „Шоуто на Слави”.