enbg

Доминик Пърсел, 13 септември 2012 г.

13.9.2012 | коментара

Вижте звездата от култовия сериал „Бягство от затвора“ Доминик Пърсел, продуцента Татяна Педерсен и режисьора Уве Бол в „Шоуто на Слави“!

Актьорът Доминик Пърсел, който играе лошото момче Линкълн Бъроуз в хитовия сериал „Бягство от затвора“, гостува в „Шоуто на Слави“.

Доминик е в България за снимките на третата част на филма „В името на краля“. При Слави Трифонов бяха още режисьорът на лентата Уве Бол и продуцентът от българска страна – Татяна Педерсен.

Още в началото Доминик Пърсел привлече вниманието на водещия Слави Трифонов с татуировките си и двамата свойски заобсъждаха татусите си. Стигна се дотам двамата да се уговорят взаимно да си ги покажат, но след като разгледа тези на водещия, Доминик Пърсел твърдо отказа да разкрива прелести и се ограничи с картините, надничащи изпод ръкавите на тениската му.

Доминик Пърсел прояви любопитство и относно това къде са чорапите на водещия. В резултат, той стана първият гост, на когото бе разкрита тайната – всъщност Слави Трифонов започва традицията по принуда, докато се налага да води шоуто с патерици. Получилите се обаче няколко много силни предавания, го карат да продължи „босия“ си навик за кадем на шоуто.

Слави Трифонов не скри своята симпатия към „Бягство от затвора“ и сподели на своя гост Доминик Пърсел, че е изгледал на един дъх всички серии от първия сезон. „Ти се справи жестоко“, коментира възторжено Слави. Доминик отдаде успеха на сериала на „комбинацията от самата история, актьорите и самите герои.“ Актьорът заяви, че сериалът дължи много на главния актьор Уентуърт Милър: „Беше ново лице на телевизията и всъщност той стана секс идол. Това изключително много помогна на шоуто.“ После Доминик Пърсел сподели и своята версия защо е бил избран да участва в сериала: „Аз съм достатъчно грозен и голям, за да играя затворник.“

Пред Слави Трифонов режисьорът Уве Бол, който се оказа, че е бивш боксьор и докторант по литература, сподели, че съотнася филмите си към две категории. В едната са филмите, които прави за пари, а в другата – филмите с послания, „които правиш за страст“ и „в които хвърляш цялата си енергия“. Според него „В името на краля“ спада към първата категория филми, а към втората е лентата за финансовата криза „The Age of Greed”, в която главна роля е поверена отново на художника по образование Доминик Пърсел.

Продуцентът Татяна Педерсен пък отговори утвърдително на въпроса на водещия дали е вярно, че съвсем скоро в България се очаква да пристигнат Робърт де Ниро и Джон Траволта. Според нея големите филмови звезди харесват страната ни. Самият Доминик Пърсел заяви, че е искал да работи в България. „…И заради момичетата“, отбеляза той, след което направи комплимент на балет „Магаданс“. Слави Трифонов не погледна с добро око на комплимента, но пък изпълни желанието на Доминик да разкаже за историята на България в една минута.

Цялото предаване от 13 септември 2012 г.