enbg

Домина Лола и Джордж Факинос: Фетишист не значи извратен

27.1.2012 | коментара

Тагове:

За сексуалните фантазии на хората и техните фетиши разказаха фетиш моделът Домина Лола и DJ Джордж Факинос, които бяха специални гости в „Шоуто на Слави“. „Мисля, че сексуалните фантазии присъстват във всеки един от нас без значение на народността, вярата и религията. Всеки един човек има сексуални фантазии“, коментира водещият. „Вярвам, че българинът е страшно освободен“, каза Джордж.

Слави призна, че „любимото му нещо“ е да се облича в латекс, но се оказа, че освен латекса има и други материи за създаване на екстравагантните облекла. „Някои имат фетиш с латекс, други с винил, с кожа, с униформи, маски – различни неща“, поясниха гостите. Те са категорични, че хората харесват костюми на медицински сестри, униформени, лекари, дори и калугерки.

Домина Лола и Джордж Факинос споделиха, че човек, който е фетишист, не означава, че е извратен. „Извратен е за тези, които са тесногръди и характеризират фетишистите по този начин. Ненормално е да не си изразяваш фетиша“, каза Лола. Тя обясни, че да бъде фетиш модел не е роля за нея, а израз на вътрешното й усещане.

„Докато биеш другия – той трябва ли да пищи? Или да вика „Ура?“, попита Слави по повод боя с камшик. „Трябва да се подчинява“, обясни гостенката, което накара водещия да признае, че иска да открие себе си, но садо-мазото не го влече.

Домина Лола сподели, че думите не са достатъчно силни, за да обяснят какво представлява фетишът. Тя реши да направи демонстрация пред зрителите, като за целта помоли Иван Стоянов от Ку-ку бенд да й асистира. Лола влезе в ролята на строга господарка, като под бурните овации на публиката в студиото и Слави тя съблече китариста и го „подчини“ с нашийник.