enbg

Деян Неделчев и Гъмзата, 13 декември 2012 г.

13.12.2012 | коментара

Дуетната песен на Йордан Йончев – Гъмзата и Деян Неделчев вече е факт. Гъмзата и Деян Неделчев представиха песента „Двама мъже и половина“ в „Шоуто на Слави“, като преди това разказаха за нейното създаване. Припомняме, че идеята за песента се роди по време на гостуването на Деян в Шоуто на 18 април тази година. Тогава Слави Трифонов предложи на изпълнителя на хита „От икебана дървесата ги боли“ да направи обща песен с Йордан Йончев – Гъмзата. 9 месеца по-късно Деян Неделчев е доволен от крайния резултат, той дори прегърна Слави, за да му благодари „за всичко“. „Ти събра Дунав мост 1 и Дунав мост 2“, обърна се ексцентричният певец към водещия, имайки предвид, че той е от Русе, а Гъмзата – от Видин.

„Двама мъже и половина“ е по музика на Йордан Йончев и Евгени Димитров, а текстът е на Филип Станев. „Деян живее в Испания и ние направихме хубава песен, за да го мотивираме да се върне“, каза Гъмзата. „Ако беше чалга нямаше да се съглася. Това не е чалга, а балкански фолк. И през цялото време си върви електро поп“, заяви от своя страна Деян Неделчев.

Песента „Двама мъже и половина“, която съвсем скоро ще има и видеоклип, е част от най-новия албум на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“ – „Един от многото“. Албумът ще бъде пуснат на пазара на 20–и декември, обяви Слави Трифонов. Тогава той ще бъде разпространен едновременно в цялата страна.

Цялото предаване от 13 декември 2012 г.