enbg

Аня Пенчева, 27 март 2012 г.

28.3.2012 | коментара

Актрисата Аня Пенчева изненада Слави с подарък, забравен от първото й гостуване в шоуто през 2000 година. Оказа се, че Аня има безспорна вина за това, че Слави още си няма жена, защото преди повече от 11 години е забравила да му подари бутилка специална ракия с биле за любов. Сега, след като отлежавало в дома й през всички тези години, Аня подари на водещия чудодейното питие: „няма начин вече да не намериш своята половинка“ – заяви актрисата.

Темата за американските продукции, които се снимат в България беше повод за тъжна констатация на Аня: „Едно време американските режисьори идваха в България да снимат, защото им харесваше природата – казваха, че е уникална, а сега, когато Вини Джоунс беше тук, каза, че идват да снимат, защото Перник прилича на гледка от Втората световна война. Това е тъжно. Не само Перник… Имам чувството, че цяла България прилича на игрище на пейнтбол. Имам чувството, че някой ни е дръпнал шалтера и ни е казал: хайде, купонът свърши, добре дошли в 21-ви век…“

Приготвената за Аня Пенчева изненада се увенча с неуспех, заради технически проблеми в телефонната връзка с приятелката й Мадлен Станева, която живее във Франция. След няколко неуспешни опита за връзка с Мадлен, Слави заключи, че има две неща, които не може да прави: да пали Ферари и да говори с Мадлен.

Аня сподели, че синът й Ангел Караньотов, който е състезател по мотоциклетизъм, изживява труден момент: „Синът ми започна много хубаво тази година, обаче се разболя. Нещо много сериозно, много тежко… И това го лишава от възможността за физически натоварвания известно време.“ Ангел спечелил второ място на състезание в Будапеща, на което се явили 120 души, като се състезавал с температура 39 градуса. Попаднал и в десетката на най-добрите млади спортисти на България. За съжаление, Аня обясни, че много малко хора отразяват успехите му в мотоспорта, а обстановката във федерацията е сложна и няма пари.

Според актрисата изходът от всички неприятности е любовта. Тя припомни на Слави това, което написа преди повече от 11 години в книгата му – мисъл, която след това и двамата редовно виждали цитирана в късметчета от кафе: „Има само един път към рая и на земята този път се нарича любов.“

Цялото предаване от 27 март 2012 г.