enbg

Танцувай с мен – 1

2.2.2007 | коментара

 Метин Енимехмедов

На 2 февруари 2007 г. Метин Енимехмедов спечели червеното Ferrari 360 Modena от конкурса „Танцувай с мен”. След три месеца на почти непосилни изпитания Метин се окичи с победата.

12 финалисти, избрани между 120 допуснати до телевизионен кастинг от 3114 заявили участие, се бориха самоотвержено. Те учиха и представиха различни видове танци, като се започне от народни, латино, рок, стандартни танци, ориенталски и се свърши с волната програма във вечерта на големия финал.

На последното представяне финалистите изпълниха танци по свое желание, хореография, която сами са подготвили и партньори в танците, които сами са си избрали. Една от атракциите беше семейството на Евгени Генчев, което излезе и танцува с него. Накрая журито даде 10 максимални оценки. С по-ниски оценки бяха само Йоана Парашкевова и Алина Милушева. Решаващ накрая се оказа гласът на зрителите. Със своите 35.820 % зрителски вот той стана безапелационен победител.

Освен червеното ферари за победителя, награда имаше и за втория – Кирил Димитров, който получи поощрителна награда – уикенд за двама в Банско с личен шофьор и Bentley Continental – една от най-луксозните лимузини в света. Алина Милушева пък става рекламно лице на Show Room А2. От страна на Лев Инс бе направено предложение на Евгени Генчев за работа.

Слави имаше изненада за всички финалисти в Танцувай с мен – 1 – за тях бе създадена песента „Танцувай с мен“, в заснемането на чийто клип те взеха участие и освен това участваха в Турне 2007 на Слави и Ку-ку бенд.

Може да видите финалните танци на дванайсетте финалисти:

Живко Драгостинов (video)
Алина Милушева (video)
Павлина Петрова (video)
Йоана Парашкевова (video)
Кирил Димитров (video)
Евгени Генчев (video)
Мариела Станчева (video)
Цветомир Цветков (video)
Моника Бабикер (video)
Лилия Иванова (video)
Самоел Ованесян (video)
Метин Енимехмедов (video)