enbg

Йоргос Мазонакис, 11 декември 2012 г.

11.12.2012 | коментара

Вижте гостуването на гръцката поп звезда Йоргос Мазонакис и неговото изпълнение на песните „Tu Gucci Forema“ и „Lipi Pali o Theos“.

Йоргос Мазонакис гостува на Слави Трифонов, ден преди големия си концерт в зала „Арена Армеец“. В „Шоуто на Слави“ той изпълни хита си „Gucci Forema” и баладата “Lipi Pali O Theos” (в превод на български – „Отново липсва Господ“).

„За пръв път ще пея пред българска публика“, каза Йоргос Мазонакис. Той сподели, че е приятно изненадан от българските си фенове, които превеждат неговите песни и се оказва, че знаят какво точно се пее в тях.

Йоргос разкри, че публиката в София ще види същото шоу, което обикновено представя в Атина. За тази цел музикантът е дошъл с екип от 28 души. „Една от двете ми сестри, които работят с мен, също е тук, дошъл съм и с добри приятели“, каза певецът, който има 11 студийни албума и два „Live”.

Слави Трифонов направи комплимент на Йоргос Мазонакис за неговите песни и получи същото в отговор – Йоргос заяви, че е харесал клипа на „Един от многото“, излъчен по-рано в шоуто.
Поради съмненията си за наличие на ирония в изказването на гръцкия изпълнител, Слави реши да вкара сериозни козове. Първият беше за дуета му с Елена Папаризу, докато вторият бе по-личен: „Анна Виси ми е била гадже“, призна водещият. Накрая той все пак обеща на госта си да му изпрати доказателство – диск с дуета си с победителката от Евровизия Елена Папаризу.
Цялото предаване от 11 декември 2012 г.