enbg

Започват елиминации в „Магаданс Предизвикателството“

25.3.2013 | коментара

Танцувалното състезание „Магаданс Предизвикателството“ навлиза в нов етап! Това съобщи водещият Слави Трифонов на участниците.

От тази седмица, в която ще протече изпълнението на четвъртата задача – „Танци върху музиката на Горан Брегович“, вече ще започнат да отпадат състезателни двойки.

В сряда, 27 март (от 22:30 ч.), участниците ще представят танците си пред комисията, която ще постави своите оценки. Още в сряда в оценяването ще се включат и зрителите. Така оценката за всеки кръг ще се формира по равно и от зрителите, и от комисията.

В четвъртък, 28 март (от 21:00 ч.) на живо към оценката на журито ще бъде добавена и тази на зрителя и така ще се формира класирането. Последните три двойки отиват на елиминации. Те ще представят отново танца си за кръга и само и единствено зрителят ще реши, чрез гласуване по интернет, на живо, коя двойка ще отпадне.

Двойката, която до момента в генералното класиране е на първо място – Станислава и Любомил, ще има имунитет и те няма да бъдат застрашени от отпадане в четвъртък.