enbg

Юсуф Селим и Вергин Терзиев – гостуване

6.6.2011 | коментара

Братовчедите Юсуф Селим и Вергин Терзиев седнаха първи на диванчето тази вечер. Нестандартните танцьори разказаха, че роднинските им отношения не им пречат да взимат решения и подготвят танците си с кеф.

Идеята да се запишат в „Танцувай с мен – 3…стаен“ била на Вергин. Двамата благодариха на мъдрите си шефове, които ги пуснали да дойдат и да участват в конкурса. Юсуф дори получил оферта – ако спечели, да му увеличат надницата.

Вергин и Юсуф си дават сметка, че са станали малко по-известни, но го приемат само като оценка за това, че се справят добре. За финала обещаха на зрителите разтърсващо шоу: „Да си сложат по един пояс и да се приготвят за идващата вълна!“ По думите им, танцът им ще се нарича „Отмъщението на булката“ и ще бъде своеобразна развръзка на първия танц, който представиха на кастинга.

Днес бе и рожденият ден на Юсуф, който почерпи за празника с домашно мляко от кравата на дядо му. Заедно с Вергин подариха на водещия картина от тяхното училище, както и стомна, направена за 100-годишнината на училището, символ на град Айтос – пластика с формата на орел, икона и плакет на Свети Димитър.

Вергин носеше и персонално подарък – лозови пръчки, от баща му. Гроздето е калифорнийско, каза той и увери, че се гледа лесно – не трябва да се пръска. Заради лесното отглеждане, Вергин настоя да ги посадим, а Иво Сиромахов предположи, че няма да е кой знае каква пречка да се засадят в студиото.

На Вергин предстои сватба на 17 юли, стана ясно в разговора. Булката също е от Айтос и се казва Назиле. Що се отнася до апартамента, братовчедите бяха на мнение, че ако го спечелят, едва тогава ще могат да кажат как ще го поделят.