enbg

Стефан Бончев и Кольо Бончев – гостуване

8.6.2011 | коментара

Танцовата двойка баща и син от Стара Загора – Стефан Бончев и Кольо Бончев, гостуваха в последния ден на представянето на участниците от „Танцувай с мен – 3…стаен“ пред зрителите.
Двамата признаха, че се надяват да спечелят, като с всеки изигран танц чувстват, че придобиват по-голяма увереност. Загатнаха, че за финала подготвят семеен танц, който основно подготвяли в родната Стара Загора.

Хората ги познават вече – казаха Бончеви, – радват им се и ги поддържат. Любопитно бе да чуем какво мисли съпругата на Стефан за цялата тази танцова история. „Тя е много добра, благодарение на нея сме тук. Окуражава ни, вярва в нас, пък и разбира от апартаменти“ – каза с чувство за хумор благоверният й Стефан. Очевидно широкоскроената съпруга нямала претенции и към танците на мъжа си с млади, хубави девойки – „каза ми да продължа по-уверено“, увери Бончев–старши.

Бащата Стефан танцувал от млади години на Vanila Ice и MC Hammer и така запалил сина си по хип-хопа, обясниха танцьорите. “Пораснал съм в такава среда, почти цялото ми семейство е танцьори“, обясни Кольо и разказа, че първите спомени за танцуващия му баща са от квартална дискотека. Тогава решил, че и той иска да е готин като него. Стефан пък разказа, че в самото начало бил рокът – в юношеските си години слушал – Judas Priest, Accept, Metallica.

Идеята да се запишат за „Танцувай с мен – 3…стаен“ дошла на сина Кольо. Хрумнало му, че баща му танцува добре и че „ще бъде голяма атракция и голяма част и за апартамента“. Ако пък накрая спечелят апартамента, Кольо и за това е помислил:
„Остава си за мене!“

„Аз съм тук да подам едно рамо“, коментира съвместното им участие бащата Стефан. После от думите на двамата стана ясно, че никога преди конкурса не са танцували заедно. Новото начало било изпъстрено с конфликти – кой да каже коя стъпка да използват – дали тези от 80-те на Стефан или новите – на Кольо.

Стефан призна, че сега нямат време за работа и като се върнат в Стара Загора ще продължат с шпакловки и ще лепят плочки. Иначе участието им по телевизията им е направило добра реклама – „имаме си клиенти, готови вече – чакат да свършим и почваме, рекламата е правилна“.

Като резултат от участието им в „Танцувай с мен – 3…стаен“ Кольо отчете „малко повече фенки“. Освен това времето тук му се отразило много добре, защото с баща си вече се познават много по-добре и могат да си говорят по всякаква тема. Същото потвърди и Стефан – вече са и приятели.

Стефан Бончев и Кольо Бончев донесоха подаръци за титулярния водещ, които Ивайло Вълчев прие – релеф с текст от Библията: „Ще познаете истината, истината ще ви направи свободни“ и мустанг, който, според Стефан, символизира ромския народ – „като мустанг свободни хора и са огнени като неговата грива – огнени за танци и за музика“.