enbg

Сем. Пищолски се докосна до света на приказките в Дисниленд

16.9.2014 | коментара

Големите победители в проекта „Пеещи семейства“ – сем. Пищолски, се завърнаха от приказния Дисниленд в Париж, където се насладиха на своята награда, осигурена от „Шоуто на Слави“. Наградата включва уикенд за цялото семейство в Дисниленд, Париж, с осигурени самолетни билети, хотел с подсигурена храна, джобни пари и посещения на Дисниленд.

Милена Пищолска и нейните синове Мартин и Кристиян определят своето пътуване като едно голямо приключение, което никога няма да забравят. Още на летището, по пътя си към Дисниленд, сем. Пищолски са силно впечатлени от всички поздравления и мили думи за представянето им в „Пеещи семейства“, които получават от случайно срещнати хора. Стъпвайки в Дисниленд обаче, те с вълнение разказват: „С първите крачки се почувствахме в друг свят – свят на приказките!“. Семейството е успяло да изпробва повечето атракциони в увеселителния парк, сред които въртящи се чаши, пеещо влакче и летящото килимче на Аладин, което ги отвело в пещерата на дракона. Специални войнишки парашути пък са ги издигнали на височина от 20 метра.

„Обиколихме целия замък на Спящата красавица, бяхме в къщата на седемте джуджета и тази на Мики Маус“, разказва Милена. Най-голяма емоция обаче са изпитали с влакчето на Индиана Джоунс, което ги е обърнало с главата надолу. Много силно впечатление им прави и парада на всички герои на Дисниленд, на който и тримата са се „забавлявали по детски“.

Любопитна е и срещата в Париж на сем. Пищолски със сем. Маринови от Лом, които от 12 години живеят в Америка, но са гледали „Пеещи семейства“ и са гласували именно за сем. Пищолски на финала. „Много мила и вълнуваща среща, свързана със сълзи и много емоции“, разказват те за запознанството си и разкриват, че ще поддържат контакт – въпреки голямото разстояние.

Сем. Пищолски се завърна от Дисниленд с незабравими спомени и благодарност към всички, които са ги подкрепяли в проекта „Пеещи семейства“: „Благодарим ви, мили хора, че ни изпратихте в Париж и се докоснахме до света на приказките!“, казаха Милена, Мартин и Кристиян.