enbg

Нина Димитрова и Кирил Йосифов – гостуване

3.6.2011 | коментара

Втора тази вечер гостува танцова двойка, която през цялото време на конкурса остана пълна загадка – Нина Димитрова и Кирил Йосифов. По време на кастингите те заявиха, че са бивши гаджета. Така беше според Нина, докато Кирил смяташе, че още са гаджета. След това, по време на състезанието, Нина учудващо за всички заяви, че ако спечелят апартамент, тя пак ще обича Кирил.

Нина и Кирил разказаха, че станали гаджета след среща в дискотека, а днес повече посещават поп-фолк заведения. Иначе първата им среща съвпаднала с настаняването на Нина в общежитие, където пък Кирил бил част от Домсъвета. Така станало, че първите разменени реплики касаели изнасянето на боклука, останал от предишните наематели. Нина чистосърдечно призна, че тогава не харесала Кирил – все пак той бил облечен във власт и играл лошия – трябвало да предупреди новоприетите студентки до сутринта да разчистят терена, иначе ги грози санкция.

В момента двамата се погаждат трудно, обясни Нина. По думите й, двамата досега са нямали такъв повод да се съберат, да правят нещо за една цел, сега като се борят за нещо заедно и повече се опознават.

И днес, запитани какви са им взаимоотношенията, Нина отговори, че „зависи от развръзката“, но в момента, вече една година, са бивши гаджета. По думите на Кирил ставало дума за несходство в характерите. Нина пък изтъкна като възможен проблем разликата във възрастта им – това, че Кирил е с 5 години по-голям от нея.

Когато въпросът за апартамента отново застана на дневен ред, Нина потвърди, че би дала шанс на връзката им отново.

За финала двамата са подготвили „драматичен и сърцераздирателен“ танц, обясни Нина. Двойката заяви, че не приема останалите участници като конкуренти.