enbg

Мая Иванова и Вилиана Иванова – гостуване

7.6.2011 | коментара

Приятелките Мая Иванова и Вилиана Иванова, които доказаха, че две красиви жени могат да направят добър екип, гостуваха на „Шоуто на Слави“ във вторник. Танцьорките разказаха на водещите Георги Милчев-Годжи и Иван Стоянов, че се запознали на рожден ден и установили, че освен фамилиите и танците имат още нещо общо – бащите им са полицаи.

Полицейският им еротичен танц даже станал повод за гордост от родителите им, които ги подкрепяли неотлъчно. Екстремната шофьорка Мая обясни, че е получавала актове от баща си, но само вкъщи. Момичетата имали разногласия за танците, но накрая правели компромиси и комбинирали идеите си. Вилиана призна, че тя е с по-тежък характер, а Мая е по-компромисна.

Вилиана, която учи за оперна певица, първоначално се страхувала да участва в „Танцувай с мен-3… стаен“, за да не попречи на заниманията й с оперно пеене – „аз искам да пея в Италия – това е мечтата ми и ще се постарая“.

След като признаха, че нямат гаджета, Мая отговори на въпроса какво търси в един мъж: „да ме плени, да го погледна, да ми направи впечатление с нещо, излъчване…“ Студентката в международно бизнес училище посъветва Годжи и къде е добре да се инвестира: „в строителството се очакват растежи, но в промишлеността спад“.

За последната задача Мая обясни: „Тренираме доста усърдно, подготвили сме интересни танци, сглобяваме елементи от африкански танци, индийски танци, хип-хоп…“ За момичетата наградата не е водещият мотив да участват – „Обичаме да танцуваме, искаме да изразяваме емоция с танците си, искаме да радваме голяма аудитория от хора.“ – обясни Мая.